14

Udendørs søndag

Vi har altså allieret os med en virkelig seriøs håndværker her. Vi havde nogle ønsker til, hvornår garagen skulle stå færdig. De ønsker har Peter taget alvorligt og er vejret til det, sidder han ikke hjemme i sofaen, men står her på byggepladsen.

I dag var vejret til at arbejde, så han var faktisk i gang ude på pladsen, før Kenneth overhovedet var oppe og ja, det er da heldigvis mig og ikke garagen, der er skæv ;-)

Søndag er ikke hviledag

Garagen vokser dag for dag. Det hele ser ud til at lykkes og vi glæder os over, at slutresultatet også bliver noget, vi bliver glade for at se på.

Garagen set fra haven

Her kan du se garagen fra havesiden. Jo, du læste rigtigt. Havesiden. Her var engang græsplæne og hække, som opdelte haven i små rum. Her var solbær, ribs, brom- og hindbær og her var æbler. Nu er her jord. Masser af jord. Og en snart færdig garage.

Bamse og Kylling

Heldigvis har vi sej hjælper. Her er Bamse & Kylling aka Lone (røde gummistøvler) og Kenneth (tynde ben) gået i gang med at rense jorden og nej, vi taler ikke om den mark, du så lige før. Det areal de er gået ombord i er mindst dobbelt så stort.

Efter nogle timer, var jorden faktisk renset og vi var trætte. Nu skal der maskiner til, for at forvandle jorden til noget, hvor vi igen kan så græs. Græs, græs og græs. Senere kommer den frugtlund i miniformat, jeg gerne vil etablere nede i den ende af haven. Æble, pærer og blommer drømmer jeg om, ligesom alle mine bærbuske skal genetableres, men i første omgang vil jeg bliver ovenud lykkelig for at vide, at der på et tidspunkt dukker græs op igen.

Terrasen

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for terrassefremdriften, for den er der sørme også…

Terrassen med plads til wienervals

Må jeg præsentere terrassen med plads til en wiener-vals. Ethundredeogtyve kvadratmeter når vi er i mål. Nitten skridt fra ende til anden. Nok plads til, at der kan holdes en fest eller to.

Terrassen

Det bliver hysterisk godt og duften at træ og muld gør mig helt glad i låget hver eneste dag :-)

Skruen uden ende

Sådan lige et lille øjeblik i solen, med ryggen op af den varme mur og med benene dinglende ud over kanten og en skrue i højre hånd; det kan altså gøre mig helt ør af glæde over, at det endelig ser ud til, at vi når i mål med drømmen.

Det har da været den dejligste søndag i mands minde. Bastabum :-)

Du vil sikkert også kunne lide