15

Sidste chance for at speedstrikke dig til en skøn kurvfuld uld

Morgenstund har guld i mund og ømme stænger, skal jeg love for. Mine ben og fødder er ikke, hvad de har været, men sjovt har vi det.

Det er sidste dag med Åbent Hus ude i Garnudsalg og vi har allerede haft besøg af så mange, skønne kunder. Glade, søde og venlige mennesker, som har gjort dette arrangement til noget ganske særligt og det er vi så utroligt glade for.

Vores mange frivillige, som har en stor del af fortjenesten for denne succes, er utroligt flittige og arbejder utrætteligt side om side med os. Der bliver grinet, spist fantastisk mad, for vi har jo Kenneth og Anne til at sørge for os og der bliver drukket en kop kaffe eller to. Der er tid til at hygge og specielt når vores lille, hyggelige konkurrence lokker en deltager til, er det tid for at slå sig ned ved siden af og bare heppe, hygge og snuppe en pause.

En kurvfuld af den bedste uld :-)

Vi strikker 200 masker og garnkurven er til fals for den hurtigste tid. Det er så sjovt, når nogen har lyst til at forsøge sig og det er meget forskelligt, hvor hurtig og hvordan vi strikker. Det er et studie i teknikker og så griner vi konstant af udviklingen på strikketøjet, som efterhånden har temmelig mange rendemasker og huller. Det gør ingenting. Vi synes bare, at det er rigtig sjovt.

Kommer du mon og giver det et forsøg i dag? Vi er her mellem 10-17 :-)

PS – jeg deltager ikke!

Du vil sikkert også kunne lide