17

Der sker skam lidt hele tiden

Der er så meget at vente spændt på. En af tingene er det nye udeliv, som vel snart kan tage sin begyndelse for alvor, men inden da venter altså lige lidt arbejde. Bare lidt. Ikke ret meget. Bare sådan en halv times tid eller lignende…

Vi nærmer os

Nå ja, så måske lidt mere end en halv time, men inden lørdag er der i hvert fald ryddet op og gjort klar, så Olines studentergilde kan henlægges til trædæk med kontur af det driver-/daseliv, der er planlagt derude.

Nu kan vi endelig fornemme, hvor stort orangeriet bliver. Ikke småt, kan jeg betro dig. Tværtom.

Bjælker

Det kræver kræfter og to at lægge bjælkerne på rette plads. Det bliver så fantastisk godt. Det må tage masser af tid endnu, for jeg kan se, at det er værd at vente på.

Skruetvinge

Jeg glæder mig. Jeg glæder mig som et lille barn til at indtage min morgen-, middags- og aftensmad herude under himlen. Jeg glæder mig til, at jeg kan rykke indenfor i orangeriet, når en sommerbyge kommer forbi. Jeg glæder mig til, at jeg skal fylde potter med blomster og planter. Jeg glæder mig til, at vi kan nyde frugterne af intenst arbejde. Jeg glæder mig til, at Kenneth kan sætte sig ned og lave ingenting. Han er ved at trænge og han har længe fortjent.

Jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide