13

Mandag, søde mandag

Mandag er her. En mandag fuld af kolleger, møder og spas. En mandag fuld af sol, by og snak. En mandag, hvor jeg skal ønske, så ønsk gerne for mig, at mine drømme går i opfyldelse. Jeg trænger til en mandag fuld af magi og klarsyn, energi og evnen til at formulere på fin vis, hvad jeg tænker.

En mandag fuld af glæde, kærlighed og omsorg er hvad, jeg vil tilbyde verden. Det må være mit tilbud til denne mandag og dens mennesker. Har jeg bestemt.

Akeleje

Vi har møde i dag. Vi kan starte tidligere, end vi er vant til. Jeg kan være hjemme, så jeg stadig har lidt aften tilbage at tage af. Det passer mig rigtig godt. Sommeraftener og -nætter skal nydes, så om vejr og vind vil det, er der stadig tid til lidt udeliv, når jeg er hjemme igen. Jeg elsker de lyse nætter og lyden af solsorten i hækken. Jeg elsker, at der er overskud og lys. Jeg elsker sommeren.

Mon din mandag bliver sådan én, som levner plads til noget af det, du kan lide at lave? Jeg håber det :-)

Du vil sikkert også kunne lide