16

Fortsat fremdrift giver øget utålmodighed

Der sker store ting her og der og allevegne for øjeblikket. Tydeligst kan det ses på terrassen, hvor vores nye orangeri tager form. Spær og lægter er på plads nu.

Orangeriet

I den ene gavl lukker vi helt af ligesom to af væggene bliver lukkede, fordi de alligevel grænser op til bagsiden af det hegn, der står for at give privatliv og følelsen af uforstyrrethed. Når vi skal nyde synet af birken, må det ske fra terrassen og det er fint med mig. Der bliver så meget andet at kigge på, når vi ser den anden vej.

tirsdag 006

I denne ende er kigget ned til skovbrynet nede i bunden af haven. Det er aldeles ikke et skovbryn, men det ligner og føles som et, så det kalder vi det. Ud der fra kommer haren hoppende hver morgen. Den sætter sig til rette i kanten af mit staudebed og tygger græsstrå med velbehag, mens den årvågent holder øje med sine omgivelser.

Det er også her, der er kig ned til syrener i juni og kastanje og akelejer, hassel og katost resten af sommeren. Det er her vi kan få øje på Karlsvognen på en natsort himmel. Det er også her, vi ser satellitter drive hen over himlen. Vi tæller dem liggende på ryggen på terrassen, når vi gider.

Her bliver der kig til det hele. To dobbeltdøre giver kig ned i haven og vinduer i gavlen giver kig til himlen.

Det hele bliver fantastisk og jeg kan slet ikke vente, til det står færdigt, så jeg hepper. Højlydt og hele tiden.

Må din tirsdag blive med nogen, der hepper på dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide