11

Lummert og desværre kun på den kedelige måde

I dag havde jeg lovet mig selv, at jeg ville arbejde videre med den opskrift, jeg har under bedding. I dag var ikke noget særligt gennemtænkt valg, for der har været så utrolig varmt. Lummert på den kedelige måde. Selv i skyggen ude på mit trædæk var der varmere end varmt.

fredag 007

Himlen lignede kortvarig en, der kunne have givet lidt vand, men det skete aldrig. Kun lummerhede, trykken og trætheden, der følger med sådan et vejr fik vi.

fredag 009 fredag 012

– nå ja og kigget til en strandet guldsmed. Den har stadig ikke fundet ud fra Feddets tag, men jeg håber fortsat på, at det sker.

fredag 016 fredag 017

I dag har været så lummert, at ikke engang en lun kanelsnegl kunne lokke Oline fra at varmevælte og tage en lur. Hellere lur end kage og appetit har faktisk ingen af os, for der er alt for varmt, men heldigvis venter kolde rester på, at vi genfinder madlysten om nogle timer, når temperaturen igen nærmer sig et fornuftigt leje. Vi overlever ved at være i skyggen, drikke litervis af vand og en enkelt kaffe. Vi overlever ved at grine, nyde og bare lave ingenting.

Jeg klager IKKE. Overhovedet…

– men en lillebitte smule regn fra 01-05 ville være i orden med mig. Bare lige hvis nogen skulle lytte. Ikke?

Du vil sikkert også kunne lide