11

Fårup Sommerland i godt selskab

Kender du de der sommerdage, hvor alting er dejligt, mildt, blødt, hjertevarmende dejligt og dagen helst ingen ende skal tage? Sådan en dag havde jeg i går. Den fik sin slutning, men det var ikke frivilligt, jeg til sidst kapitulerede og kravlede under dynen.

I går startede dagen med en skøn kop kaffe udenfor, hvor jeg allerede har fundet mig gevaldig til rette. Det bliver et yndlingssted derude under trækroner og med udsigt til himlen. Jeg er helt sikker og jeg beklager, hvis jeg sviner med billeder, men jeg er bare så glad for det.

Jeg starter mine morgener med at gå ud på terrassen og slå de fleste døre på annekset op på vid gab, mens kaffen står og brygger indenfor. Morgenluften er skøn, kølig og tilpas. Oskar løber med. Han er snart ude at løbe i haven, hvor der er så mange dufte at opleve. Jeg går ind for at hente kaffen.

Morgenkaffen smager vidunderligt, når man bærer den ind i det bløde hjørne og lader sig omslutte af den friske luft.

Torsdag

torsdag 003

torsdag 007

I går havde jeg strikketøjet med i en kurv, så det nemt kan bæres ind og ud efter behov. Jeg nåede at strikke en lille smule – jeg arbejder stille på en opskrift – inden jeg gik i gang med at forberede morgenmaden. Anne og to af hendes skønne piger skulle nemlig komme. Vi skulle i Fårup Sommerland.

torsdag 009

torsdag 011

Der var varmt i sommerlandet i går. Meget varmt. Jeg ville helst skyggen, så jeg fortrak og læste sladder, strikkede og hyggede mig i det hele taget i Annes dejlige selskab, for at være i Fårup Sommerland med tre skønne, unge piger på 17, 18 og 28 er anderledes end da de var små og man var på og opmærksom hele tiden. Oplevelsen er luksuriøs, dejlig og hjertevarmende, når man kan sidde under et træ i skyggen, drikke kaffe og strikke, sludre og bare nyde, når pigerne kommer forbi, fordi de lige skal drikke eller dele.

Hen under aften returnerede vi til Tjørnevang, hvor Kenneth ventede med et skønt måltid. Det var en herlig afslutning på en dejlig dag. Jeg gider rigtig gerne gentage den ♥

Du vil sikkert også kunne lide