63

Jeg nærmer mig en opskrift …

Nej, jeg er ikke rendt hjemmefra. Jeg har faktisk bare haft så travlt, at jeg har glemt tid og sted. Jeg har lige lagt mus og pen fra mig efter en produktiv dag herhjemme. Jeg huskede frokosten, men siden har jeg vist glemt tid og sted. Det skal være slut for nu. Fri resten af dagen har jeg lige bevilget. Ah …

Sommerskyen

Min tid er gået med at skrive opskrift. Nu skal den snart holdes under lup af en flok teststrikkere. Jeg har selv strikket XL. Jeg har frivillige til at strikke cardiganen op i XXXL og M, så jeg skal vist finde et par stykker, der kunne have lyst til at strikke den i S (brystmål 89 cm) og L (brystmål 102 cm) og XXL (brystmål 121 cm). Måske er du en af dem. Så må du meget, meget gerne sende mig en mail.

Jeg kan ikke give dig løn. Jeg kan forære dig en opskrift og jeg sender dig garn nok til at strikke trøjen i Blackhill Højlandsuld i en farve, vi sammen aftaler. Den beholder du naturligvis efterfølgende.

Jeg vil gerne, at du er en strikker med et fornuftigt tempo (og nej, det er IKKE mit, vi snakker om her, men et, som giver resultat indenfor nogle uger) og jeg vælger efter først-til-mølle-princippet, når mine ønsker til teststrikkeren er opfyldt. Du skal strikke cardiganen og kunne fremvise billede(r) af den, ligesom du skal veje den og fortælle mig, hvor meget garn, du har anvendt.

Kunne du mon have lyst? Jeg glæder mig til at høre fra dig så :-)