19

Udlængsel også når man lige er kommet hjem …

Hverdagene trækker tænder. De er gode og nye og jeg skal finde ben, jeg ikke hele tiden kan få øje på, så jeg bruger mange kræfter. Når jeg gør det, bliver jeg træt på randen til udmattet.

Det vidste jeg godt ville ske, så jeg har taget mine forholdsregler. Jeg har etableret små selv-skabte oaser. Jeg planlægger. Små, korte udflugter med ham, jeg elsker. Bare et par dage eller tre og ikke i anden anledning end den, at vi kan have brug for dem.

At rejse er at leve...

Jeg lider frygteligt af udlængsel i disse dage. Jeg ved godt, at jeg lige er kommet hjem fra en skøn sommerferie. Det giver mig ikke mindre lyst til at rejse ud og opleve. Jeg har lyst til at pakke en weekendtaske, smide den bag i Raketten og køre sydover. Bare til jeg ikke gider længere. Måske vil jeg lande i Harzen. Inde i bakker så grønne og luft så frisk, at man bliver glad helt ned i storetåen.

Her vil jeg indlogere mig på et lille, hyggeligt pensionat og nyde. Nyde livet og nyde ham, der skulle ledsage mig. Bare en weekend ville være fint. Faktisk havde jeg arrangeret den. Så kom noget i vejen og jeg skyndte mig at aflyse den, men den ligger stadig som en mulighed.

Nu drømmer jeg tilmed nye drømme. Om Alperne. Om Østrig og turen gennem bjergpassene. Måske en tur, der skal tage mere end en weekend, men drømme er gratis og der kommer vel også et efterår, som trænger til pynt.

Jeg står klar med guirlander af bjergpas, hvis …

Du vil sikkert også kunne lide