8

August er høj sol og duggede ruder …

Tidligt op for at følge med, det er hvad vi må herhjemme, så vi er forlængst oppe. Jeg er kun inde for at brygge en kop kaffe. Der er lige tid til en hurtig havetur med Oskar og det er kun en af os, der træder på det, der engang skal ende som plæne.

Det er tydeligt, at vi har haft et vejrskifte. Ruder dugger og man skutter sig, når man træder udenfor i bare tæer, men der er også noget magisk over sensommeren. Den dufter helt af sig selv og morgenluften bider en smule. Himlen er aldrig smukkere end i sensommeren. August og september byder på skyformationer så smukke, at man kan fortabe sig i dem.

I år er der ingen bærbuske, der skal tømmes. Ingen frugttræer, der skal plukkes af. Ingen stauder, der skal klippes. I år er både vemodig og nem. Der er ingen forberedelser til vinteren, men bare stille nydelse, når jeg husker det. Det prøver jeg at gøre.

Mandag

Mandag

Mandag

Mandag

Mandag

Mandag

Må din mandag blive lige til højrebenet og fuld af høj augustsol :-)

Du vil sikkert også kunne lide