15

Timberline, en sweater i langsom, men sikker fremdrift

Der kom lige en Opera i vejen for den videre udvikling af Kenneths Timberline, men den er på vej. Ikke i lyn-tempo, men sikkert og stabilt. Den vokser hele tiden, men med ærmer så lange som Limfjordstunnelen, går det altså ikke som lyn og torden. Mere som når Oskar jages ud i regnvejr. Sindigt.

Til gengæld for chefens tålmodighed, vokser et smukt stykke herrestrik frem fra mine pinde. Der er slet ingen tvivl; den bliver en vinder. Allerede nu er Kenneth begejstret og jeg er det samme. Jeg elsker at strikke snoninger og med min nye app, går det hele som en leg og jeg kan tillade mig at lade den hvile akkurat så længe, som jeg trænger, for app’en husker alting for mig. Det er rasende dejligt.

Timberline

I dag er en skøn blanding af arbejde og hygge. Jeg skal strikke. Jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide