22

En lang dag med skiftende vejr

Vi sendte nyhedsbrev ud i fredags. Der ventede en ordre eller to, da vi mødte ind her mandag morgen, for der var gode tilbud og smuk tweed og hylder fulde af alpaka, så vi gik til biddet med frisk mod allesammen. Der blev pakket igennem …

Arbejdsdag

Så kom regnen. Vi pakkede stadig, men nu var der ingen, der havde lyst til andet end at lade pakkerne stå indenfor døren og så bare håbe på, at presenningen lå, som den gjorde bedst gavn ude over pakkerne udenfor på stien.

Arbejdsdag

Indenfor voksede bjerget. Så blev det heldigvis tørvejr igen og vi kunne stable endnu højere og endda over tagrende og tag, så der var brug for ekstra energi og søde er vi, så selvfølgelig gjorde vi et lille indhug i chokoladerne. Et lille, sagde jeg jo! Lillebitte …

Arbejdsdag

Regnen kom tilbage. Sikke et vejr! Med jævne mellemrum rendte Kenneth ud og lagde våd presenning  på og trak af igen. Det var heldigvis ikke mit job. Jeg slap med skrækken og en stak ordrer, der skulle pakkes og det passede mig fint, mens jeg lyttede til regnen udenfor. Altså indtil jeg var gået ned på fjernlageret for at hente alpaka og regnen så brød løs. Den holdt mig stangen i små ti minutter, for brusebadet havde jeg altså allerede taget i morges, så jeg valgte at vente under tag, til det drev over.

Der er hyggeligt nede på fjernlageret og sikke ideer, man kan få, når man er omgivet af garn af mange og varierende kvaliteter. Jeg fik lyst til at strikke af det hele og tiden rækker jo slet ikke, så jeg tror ærlig talt, at jeg bare skal koncentrere mig om de igangværende projekter. Basta!

Der er virkelig blevet pakket nogle ordrer i dag. Mange. Ikke rekordmange, men rigtig, rigtig mange. Vi er nogle, der er trætte nu.

Arbejdsdag

Sidst på eftermiddagen var det slut med regnen. Og vores energi. Nu er jeg lige landet indenfor og har besluttet, at vi holder fyraften. Vi må godt. Faktisk fortjener vi det.

Det skal gøre godt med sofa og fødderne oppe ;-)

Du vil sikkert også kunne lide