21

Formiddag med indbygget venten

Jeg har sovet længe i dag. Helt til klokken halv otte. Jeg stod op til en færdig Kashmir nummer to. Lommerne blev strikket i går og monteringen blev overstået efter en skøn, stærk vegetar-curry. Den hjalp på energi-niveauet, som var på et stadie, hvor det var svært at overtale mig selv til at gide strikke de famøse lommer.

Da lommerne var færdige, ventede monteringen. Den er kedelig, synes jeg, men den er afslutningen på et kærlighedsarbejde, så jeg prøver altid at være omhyggelig. Til sidst var det bedste tilbage; nemlig at prøve slutresultatet.

Formiddag

Den er blevet så god. Farverne er skønne i denne mørke udgave og den var akkurat lige så dejlig at tage på, som den første var det.

Den har skvulpet i vaskemaskinen for en times tid siden. Nu ligger den i tumbleren og lader sig blidt tørre denne formiddag af kølig, men effektiv luft. Mig? Jeg er stadig ambivalent i forhold til det der med uld og en tørretumbler, men jeg kan konstatere, at de mener det, når de wool-certificerer en AEG. Den kan virkelig tørre uld og endda så det bliver ekstra luftigt og lækkert.

Jeg skriver meget mere om den nye Kashmir Cardigan senere. Mere om forbrug og farver, men lige nu er der kun tilbage at vente :-)

Du vil sikkert også kunne lide