14

Vi er så utroligt privilegerede

Vi arbejder. Konstant. Vi flytter garn i tonsvis. Vi flytter reoler. Vi samler reoler. Vi er mange. Faktisk er vi så mange, at Kenneth og jeg er helt og aldeles overvældet, for vi er ikke bare os to til at flytte Garnudsalg.

Vi er vores skønne og flittige medarbejdere, som ikke skeler til uret, men arbejder alt det, de kan. Vi har Oline i konstant vigør. Vi har mor, som er utrættelig. Vi har besøg af medarbejdernes skønne familier, som alle giver et nap med og vi har venner, som kommer forbi og smider et par stærke og flittige hænder i puljen. Vi er så utrolig heldige, Kenneth og jeg!

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glade og taknemmelige vi er. Vi snakker om det hver aften, når vi tørner ind og ligger trætte og glade under dynen; at vi har fantastiske mennesker i vores liv. Vi er meget privilegerede og vi ved det.

Om en uge slår vi dørene op til det nye Garnudsalg. Vi er så spændte og vi glæder os så usigeligt meget. Vi tør næsten ikke tro på, at en af vores store drømme går i opfyldelse og vi endelig kan tilbyde alle vores dejlige og utroligt dedikerede medarbejdere nogle forhold, de i dén grad fortjener.

Kort til Garnudsalg

Vi glæder os også over, at vi igen kan give naboerne Rødtjørnevej tilbage. Vi glæder os til, at vi kan slå dørene op for en butik med plads til det ugentlige lagersalg, der er blevet en stor succes. Faktisk en så stor succes, at flere af vores kunder har opgivet at komme, fordi iltmætningen efterhånden var for nedadgående, når man opholdt sig for længe i vores meget lille lager/butikslokale. Nu er der luft! Nu er der masser af plads! Nu kan vi allesammen være her igen :-)

Jeg snuppede lige en time ved computeren, inden jeg skal samle reoler og sætte garn på hylder, for kort skal der til. Jeg er – naturligvis, fristes jeg til at sige – ansvarlig for at lave alt vores grafisk relaterede materiale såsom kort, skilte m.m. Jeg gør det med glæde. Jeg synes, at det er sjovt. Om nogle dage er der igen en frisk stak kort til kunder og andre, der måtte kigge forbi :-)

Lørdag er et smut i IKEA. Jeg er klar!

Du vil sikkert også kunne lide