8

Glemt og klar til udskiftning

Glemt

Hovsa. Glemt. Nu ikke mange sure sild værd. Måske den står for en udskiftning, men det gør mine ben og fødder også, så det passer vel meget godt, tænker jeg og så er den vel et udtryk for, at det går rimelig stærkt for øjeblikket ;-)

Jeg har hjulpet Kenneth i butikken i dag. Det var hyggeligt. Vi prøvede idéen om lidt længere åbent om fredagen og det kan vist kaldes en succes. Fremover tror jeg, at han satser på fredagsåbent til klokken 18, så det arbejdende folk også kan nå at kigge forbi, for det var sørme hyggeligt med alle de mennesker, som havde lyst til at kigge indenfor og få lidt med hjem til weekendens ledige hænder :-)

Nu er han sendt i byen efter aftensmaden, for vi orker ikke og Oline, som ellers kan takkes for mange af ugens aftensmåltider, var ude hele dagen og har også fortjent, at vi laver ingenting og bare hygger i hvert sit hjørne af sofaen.

Weekenden er velkommen ovenpå en uge med virus, som gik på skift mellem familiemedlemmerne. Nu er vi friske og helt klar til at nyde ugens bedste aften. Uhm :-)

Du vil sikkert også kunne lide