14

Alfred, en sweater, jeg aldrig bliver træt af …

Alfred

FOTO: Tørklæde fra Sophie Digard

Jeg elsker at strikke småt. Småt, men godt. Små sweatre, små bukser, små bluser, små huer og så videre …

På dette års sommerferie strikkede jeg mestendels småt. Småting til mormor-kassen, som er den kasse, der står og venter på, at der kommer babyer forbi og nej, det er ikke nødvendigvis Olines babyer, jeg mener. Det er bare babyer. Dejlige, tykke og lækre babyer. Babyer, hvis mødre kan lide hjemmestrik.

Det er godt at have lidt til lager og en af yndlingene, som ofte bliver gentaget, er Alfred. I sommerferien blev der strikket endnu en Alfred til mormorkassen.

Fakta:

OpskriftAlfred af Britta Wilfert. Strikket i str. 1 år.

Garn:  Blackhill Højlandsuld i farverne Grøftekant og Grov Sennep fra Garnudsalg. Jeg har strikket med to tråde.

Pind: 4½

Garnforbrug: I alt 120 gram efter vask :-)

Pris: Kun 44,50 for så meget varme. Det kan jeg li’ :-)

Ny teknik: Ingen.

Du vil sikkert også kunne lide