20

Udlængsel, næsten inden man er hjemme

Perigueux, Dordogne 2014

Gad vide om det kun er mig? Jeg tåler dårligt at være ude. Jeg når kun hjem, så vil jeg ud igen. Jeg længes næsten, inden jeg rammer Danmark og jeg drømmer allerede om de næste eventyr. I år er ingen undtagelse.

Jeg har allerede været i gang med at drømme og løst planlægge. Næste mulighed bliver formentlig en forlænget weekend i efteråret og jeg drømmer om Amsterdam eller Skotland, men det kunne snildt ende med Hamborg eller Harzen. Det kunne også ende med det rene ingenting, men det er skønt at drømme og jeg er som sagt allerede i gang.

Fredag fik mine drømme ekstra næring, da Hanne, en dejlig veninde, vi fik lokket til Dordogne denne sommer, var forbi butikken efter lukketid. Hun nævnte i forbifarten, at vi kunne mødes i Amsterdam i efterårsferien. Mest af alt var det sådan en dagdrøm, hvor alting kan lade sig gøre, for der var ingen, som sådan lige havde ferie, men jeg var med det samme klar. Det ville være fantastisk og jeg ELSKER Amsterdam og bliver vist aldrig træt af byen med alle kanalerne, de skæve og de sjove og muligheden for bare at være.

Jeg drømmer. Jeg drømmer lidt endnu, men så slår jeg til. Kan jeg mærke :-)

– måske man bare skulle køre en søndagstur…

Du vil sikkert også kunne lide