10

Vi har det sjovt med fem meter grise-ophængnings-snor

Vi har det sjovt. Vi har travlt hos Garnudsalg og det er skønt. Vi knokler med at få enderne til at mødes. Vi har det som sagt sjovt imens og det er det allervigtigste, men det har en afsmittende effekt på bloggen her, for der er hverken tid, dagslys eller for den sags skyld overskud til lange historier eller smukke fotos. Der er tid og dagslys til at dokumentere alt det sjov, vi blandt andet har; nemlig grisene.

De kommer i stort antal. De kommer i alle forklædninger. De er skønne …

Sulegrisene - Vi har det sjovt

Sulegrisene - Vi har det sjovt

Dagens høst var en hel spandfuld og Steen og jeg har brugt en lille del af formiddagen på at klargøre endnu fem meter grise-ophængnings-snor. Vi er klar nu. Om lidt skal de hænges op. Vi har så meget sjov med dem.

Sulegrisene - Vi har det sjovt

Det når at blive mørkt, inden vi kommer hjem. Vi tager turen hjem et par gange om dagen, men vender tilbage. Nogen gange er Oskar med i bilen og så tager han lige en rundtur i haven, mens vi henter de ting, vi mangler, ordner den vask, vi har sat over eller gør andet, som har kaldet os hjem. Bagefter hopper han glad i bilen igen for at returnere til Garnudsalg.

Han er blevet en rigtig garn-hund og han nyder, at han har en fast plads henne foran indgangen, hvor vinduerne går til gulvet og udsynet er fantastiske, når man kun er to liter mælk høj.

Oskar, den trofaste garn-hund

I dag har vejret skiftet, men solen er her ind imellem og vi nyder det. Der bliver varmt i butikken på et øjeblik og her den 8. december, det herrens år 2015, pakker vi for åbne døre. Pivåbne døre. Det er utroligt, men sandt. Vi nyder det, for det bliver jo ikke anderledes af, at vi ikke nyder det. Sneen kommer jo ikke dalende, fordi vi ønsker det. I stedet udnytter vi, at den friske luft er både rigelig og gratis.

Om en times tid kommer mørket snigende. Så vil man rigtigt kunne se vores vindues-dekoration med snefnug og illusionen om julevejr kan vel gøre det ud for den sne, der altså ikke kommer. Indtil da holder Oskar et vågent øje med al trafik på Indkildevej.

Du vil sikkert også kunne lide