11

Garnhunden Oskar & hverdagens trummerum

Garnhunden Oskar

Garnhunden Oskar har fået ny kurv af sin kusine Irma. Den er han meget glad for.

En af yndlings-pladserne her i Garnudsalg har længe været den foran døren og med kig ud på Indkildevej og al den leben, der er på marken ovenfor, hvor de er ved at anlægge nye kunstbaner til Gug Boldklub. Nu tager han vagten mageligt henslængt og med øjnene på klem, mens han nyder livet.

Vi andre er anderledes aktive. Vi plukker og pakker. Vi fylder op på lageret efter fredagsåbent. Vi drikker kaffe, spiser rundstykker og skriver historier. Vi har møder. Vi vinder garn og vi klapper i hænderne, for vores første stykker strik-design er landet og klar til at blive fotograferet og siden distribueret til de, som får lyst til at eje noget lignende. Vi glæder os sådan til, at vi kan præsentere dem. Vi glæder os også over, at vi har verdens bedste kunder. Det har vi! Det er bare sådan, det er.

Når fløjten lyder og det er fyraften, skal jeg hjem og vaske tøj. Annemette og Heidi annekterede maskinparken i weekenden, for de er nemlig lige flyttet til en skøn, stor andelslejlighed med vaskesøjle, der – underligt nok – lige akkurat døde, den dag de skulle overtage matriklen. I dag er det min tur til at få bund i kurvene og mens det sker, kan Oskar gå og savne pladsen i ny kurv ved vinduet, for den slæber jeg ikke frem og tilbage. Han må klare sig med mindre hjemme. Det gør jeg også. Jeg har f.eks. ingen fyldte garnreoler længere. Jeg har ryddet op. Det gør egentlig så godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide