11

Garnhunden Oskar & hverdagens trummerum

Garnhunden Oskar

Garnhunden Oskar har fået ny kurv af sin kusine Irma. Den er han meget glad for.

En af yndlings-pladserne her i Garnudsalg har længe været den foran døren og med kig ud på Indkildevej og al den leben, der er på marken ovenfor, hvor de er ved at anlægge nye kunstbaner til Gug Boldklub. Nu tager han vagten mageligt henslængt og med øjnene på klem, mens han nyder livet.

Vi andre er anderledes aktive. Vi plukker og pakker. Vi fylder op på lageret efter fredagsåbent. Vi drikker kaffe, spiser rundstykker og skriver historier. Vi har møder. Vi vinder garn og vi klapper i hænderne, for vores første stykker strik-design er landet og klar til at blive fotograferet og siden distribueret til de, som får lyst til at eje noget lignende. Vi glæder os sådan til, at vi kan præsentere dem. Vi glæder os også over, at vi har verdens bedste kunder. Det har vi! Det er bare sådan, det er.

Når fløjten lyder og det er fyraften, skal jeg hjem og vaske tøj. Annemette og Heidi annekterede maskinparken i weekenden, for de er nemlig lige flyttet til en skøn, stor andelslejlighed med vaskesøjle, der – underligt nok – lige akkurat døde, den dag de skulle overtage matriklen. I dag er det min tur til at få bund i kurvene og mens det sker, kan Oskar gå og savne pladsen i ny kurv ved vinduet, for den slæber jeg ikke frem og tilbage. Han må klare sig med mindre hjemme. Det gør jeg også. Jeg har f.eks. ingen fyldte garnreoler længere. Jeg har ryddet op. Det gør egentlig så godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide

11 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Susanne
  8. oktober 2014 at 22:23

  Et praktisk spørgsmål. Hvordan blader jeg tilbage i indlæggene i dette nye layout? Uanset hvad jeg trykker på, kommer jeg tilbage på samme side.

 • Avatar
  Svar
  Gertrud
  7. oktober 2014 at 21:57

  Sikken fin kurv Oskar har fået, han er da også nødt til at have en fin kurv, når han nu er blevet butikshund der skal passe på alt det fine garn. Mon ikke han nyder at være sammen med sine mennesker hver dag.

 • Avatar
  Svar
  Tina Nymann
  6. oktober 2014 at 20:01

  Ja, velkommen til hverdagen siger jeg også:-) Min mandag var heldigvis mere afslappet, men så går det til gengæld løs i morgen….

 • Avatar
  Svar
  Lene
  6. oktober 2014 at 16:57

  Jeg gad godt sådan en kurv til Istvan, men han bider alle kurve og indmad i stykker, også nu, så må han selv om det! Skønt billede af Oskar. Jeg glæder mig til at se designmodellerne

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   6. oktober 2014 at 18:27

   Istvan er en værre rod, er han ;-)

   Jeg glæder mig også til, at vi kan løfte sløret for de nye strik-modeller :-)

 • Avatar
  Svar
  Catarina
  6. oktober 2014 at 16:55

  Jeg kan da godt forstå at det er hans yndlings plads og med sådan en luksus Buster (fra Kruuse, hvor jeg engang arbejdede) kurv, så ligger han da super godt. :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   6. oktober 2014 at 18:25

   Han ligger pragtfuldt og det har jeg på fornemmelsen, at du også gør :-)

 • Avatar
  Svar
  Mette
  6. oktober 2014 at 13:52

  Den ser enormt lækker ud den kurv… mon man kan få den i XXXL? :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   6. oktober 2014 at 18:23

   Jeg har ikke set kurven i XXXL, men derfor kan den sagtens findes, Mette :-)

 • Avatar
  Svar
  Anne Holtegård
  6. oktober 2014 at 13:47

  Jeg kan så godt lide Oskars attitude! King of the Hill!
  Jeg er i gang med den helt store oprydningssorteringsorganiseringprojekt! Jeg har garn på hylderne.. nu… og der er kommet et vist overblik! Det er da en stor fordel at kunne se, hvad der IKKE er der???
  Vaskemaskinen kan heldigvis arbejde selvstændigt imens….
  Og mens jeg finder mere hyldeplads, glæder jeg mig til at se, hvilke projekter firmaet kommer op med!!!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   6. oktober 2014 at 18:21

   Oskar nyder at være ejer af plads på første parket ;-)

   God fornøjelse med oprydning og sortering :-)

  Byd gerne ind