11

Marshmallow til en lille skumfidus, der snart ser dagens lys

Marshmallow

Marshmallow er en lille sweater, jeg fik lyst til at strikke i forgårs. Jeg er meget begejstret for alle de små, retro-inspirerede baby-strik, der er fremme lige nu. Jeg elsker at strikke dem. Inspireret af Floratopp gik jeg selv i gang med en sweater, som skulle kunne varme en vinterkold baby og det er lykkes ganske godt, synes jeg selv. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

I går aftes hæftede jeg de sidste ender og skyllede blusen op. I dag er den tør og klar til at komme i venteposition, for den har ingen ejer. Endnu :-)

Fakta:

Opskrift: Marshmallow, eget design, strikket i str. ca. 12 mdr.  

Garn: Blusen er strikket i en skøn kombination af Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg i skøn forening med  Blackhill Superfine Alpaca samme sted fra og de to garner giver den skønneste og bløde babybluse.

Pind: 3½ & 4

Marshmallow

Garnforbrug: I alt 93 gram nogenlunde fordelt med 54 gram alpaka og 39 gram uld.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Sweateren er inspireret af alle de smukke retro-sweatre, vi ser lige nu.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide