6

Liberace ligger på langbordet

Hækling

Jeg har bagt brød. Jeg har ryddet op. Jeg har vasket en maskinfuld tøj. Jeg har også hygget mig rigtig meget. Midt i at jeg var ved at vaske æg – Lisettes bedste, økologiske fra fritgående høns, som er noget lemfældige i omgangen med deres potentielle afkom – så jeg ikke risikerede fjer og hønselort i brødet, kom Ella og Ole forbi. Vi fik kaffe og te og jeg fik hæklet så meget, at Ella måtte hjem og prøve det samme.

Jeg hækler de fineste stjerner i Liberace. De er skønne og om lidt skal de forvandles til en dejlig uro. Jeg har endnu en idé i hovedet, som må afprøves, før jeg kan sove roligt i aften, men inden jeg kaster mig over den, er der en mad, der skal spises. Nybagt brød med ost og skinke. Mmm…

Hækletøj

Det er glimmer og glitter og lige tilpas på en mørk novemberdag, hvor Oline og jeg bare skal hygge sammen, mens Kenneth drager sydpå. Oline læser til eksamen. Jeg sørger for vådt og tørt. Det er dejligt at have tiden til det :-)

Du vil sikkert også kunne lide