9

Mandag i tørvejr

Livet løber simpelthen alt for stærkt lige nu. Det løber af sted og jeg kan knapt følge med. Jeg halser bagefter. Jeg når ikke det halve af det hele. Jeg når lige præcis, hvad jeg skal og så et udsalg søndag eftermiddag i selskab med Kenneth og Oline. Skuffende dækker bedst over den oplevelse. Der var ingen gode, fantastiske eller uforglemmelige køb. Faktisk bare et tørklæde eller to. Til gengæld var selskabet i top.

Mandag

Arbejdsugen er sparket i gang, men jeg er ikke en af dem, der først starter op efter en lang juleferie, så det var nemt nok. Ud af fjerene og i gang. Jeg har haft en tiltrængt weekend og nu er mandag allerede ved at være godt brugt.

Jeg sidder på kontoret i tørvejr og kigger ud på mennesker, som kryber sammen under paraplyer, mens de strider sig gennem regnen ned af Indkildevej. Jeg er glad for, at jeg slipper. Det regner tæt og der bliver mere og mere gråt udenfor.

Jeg har i formiddags haft godt selskab af en montør. Nu er der installeret fibernet også her og det har jeg i dén grad savnet. Jeg uploader normalt i et tempo, der kunne ligne fortiden, men nu er der smæk for skillingen og det dur altså. Arbejdet skrider planmæssigt fremad. Det er på tide :-)

Du vil sikkert også kunne lide