9

Årets sommerferie, drømme og idéer

Måske er det alt for tidligt for dig, men jeg er altså allerede ved at drømme om årets sommerferie. Måske handler det om, at jeg trænger til ferie. Jo, det kan jeg godt trænge til selv efter en række dejlige fridage og så er der jo det helt magiske ved det at drømme om, undersøge og fantasere, at jeg kan komme vidt omkring, inden jeg for alvor lander. Jeg har allerede været en smut ned gennem Europa og ind over Alperne. Jeg har været i adskillige regioner i Frankrig og Italien og jeg er slet ikke nået længere end til begyndelse af dette her eventyr.

Vi har ingen fastlåste forestillinger om sommerferien. Vi har idéer, som ikke nødvendigvis bliver til virkelighed. Vi er til gengæld helt afklaret omkring ønskerne for rammerne for vores sommerferie og de kan virke som en begrænsning, når man f.eks. drømmer om Italien.

Vi vil bo alene uden tætte naboer, vi skal forholde os til. Vi vil være private og alene, når vi er hjemme. Vi vil have fred og ro og ingen andre end os selv. Vi holder af, at vi kun er os. Engang elskede vi liv og leben. I dag holder vi af at være alene. Man bliver måske lidt særlig med alderen og så er det sådan :-)

Stille søndag

Jeg drømmer om at komme til Alberobello. Jeg er bare ikke sikker på, at jeg gider denne sommer. Jeg tænker, at den by kan være et mål, når jeg engang er sikker på, at Kenneth og jeg rejser alene og langsomt. Så ser jeg byen som en mulighed. Nu er jeg vist mere til at komme ud over stepperne og ned, hvor jeg kan slappe af med gode bøger, god mad og verdens bedste selskab.

Vi have egentlig besluttet, at Dordogne skulle hvile for i år. At vi skulle til Italien. Jeg er ikke sikker. Italien er alt for svær med mine krav til rammerne for det, der er en god ferie for mig. At være alene og i ro er ikke nemt i de dele af Italien, jeg synes er interessante i år. Det meste er gamle vingårde, der er restaureret og nu indrettet til de lækreste og meget fantastiske samlinger af ferieboliger. Samlinger er det magiske ord her, for så skal vi bo og dele sommerferie med en del andre mennesker og jeg er introvert. Det koster mig alt for mange kræfter.

Marked

Der er mange grunde til, at jeg er forelsket i Dordogne. De kan alligevel godt ende med at få betydning for årets sommerferiedestination, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide