10

Julepyntet

Torsdag er afbrækket. Torsdag er dagen, hvor jeg tager ud af huset og ind til centrum. Torsdag sidder jeg og hygger mig med Lone. Vi drikker te, griner, snakker og i dag besluttede vi, at det var på tide at blive julepyntet, så nu ligner kontoret Sallings facade på en god dag. Vi har aldrig pralet af vores gode smag …

Julepyntet

Det lysner udenfor, så snart forsvinder effekten af træerne og de små stager med levende lys, men det er hyggeligt om morgenen, hvor mørket stadig er fremherskende. Så nyder vi, at det er hyggeligt, tørt og varmt at sidde lige her.

I dag drikker vi ingefær-te. Den er så intens, at den giver kriller i halsen og trang til at hoste, men den smager vidunderligt. Vi vender verden. Vi arbejder og bliver stille. Efter et stykke tid stikker vi hovederne op over skærmene for lige at tjekke, at der er liv på den anden side af dem. Så arbejder vi videre. Eller snakker. Måske – og det er slet ikke usandsynligt – griner vi lidt. Det er dejligt at dele kontor med Lone :-)

Du vil sikkert også kunne lide