5

Hverdagskig

Etablering af den nye Egnsplanvej fylder temmelig meget i lokalområdet. Også indgangen til Øster Ådal er påvirket og ser helt anderledes ud, end vi er vante til. Et par store stykker krat er forvandlet til åbne stykker land med kig til E45. Her skal etableres afkørselsramper, så der bliver nem adgang til blandt andet supersygehuset ude i Aalborg Øst og ikke mindst nem adgang til Garnudsalg, som kommer til at ligge lige i smørhullet.

Det ser vi, når vi går den vej gennem Ådalen, men i morges, valgte Oline, Oskar og jeg en anden vej til arbejde. Vi tog smutvejen, som går ned bag Tjørnevang og ned over jerbaneoverskæringen, forbi tennisklubben og ud langs en stikvej, som også hedder Indkildevej.

Her kommer et hverdagskig ind i min verden.

Hverdagskig

Vi starter turen ned gennem villakvarteret. Henne for enden af vejen kan du ane gavlen på Feddet, som stikker op mellem træerne, som er i gang med at grønnes med rasende fart. Det er skønt og morgenens gåtur gav en skøn start på dagen, som ellers er en af de mandage, der ikke er værd at skrive hjem om. Alt driller i dag …

Hverdagskig

Vi passerer jernbanen nede hvor Borger Allé ender og bliver til parkeringspladsen foran tennisklubben. Vi skråner over pladsen og trækker gennem krattet ud på det lille stykke vej, som også kaldes Indkildevej på trods af sin lidenhed og den lidt sjove placering. Det går ikke stærkt, når Oskar er med, men det er hyggeligt og utrolig skønt at starte morgenen med en rask spadseretur i det, der grønnes i hast.

Hverdagskig

Det er en skøn dag med sol over Gug. Jeg kan lide det og glæder mig allerede til, at Oskar og jeg skal retur :-)

Du vil sikkert også kunne lide