8

Feriestarten er gået på en dag fuld af forberedelser

Mandag. Første feriedag. Den starter smukt med sol, men ingen generende varme. Man kan ikke få alt. Jeg har god tid og det er dejligt at vide. Der er forberedelser at gøre. Der er strygetøj at stryge, telefonopkald at gøre, papirer at finde og så alt det løse, som altid ender med at overraske til sidst.

Der er assistance til chefen. Der er en huskeliste at afkrydse. Der er afgang om ganske få dage og jeg glæder mig.

Jeg nyder at vide, at Oline og Gergely har det dejligt i Ungarn, mens vi har ro og fred her. To teenagere fylder meget mere, end jeg havde forestillet mig. Jeg savner dem frygteligt, men jeg nyder også, at vi er alene. Man kan ikke få alt. Om lidt samler vi dem op og drager mod syd, så jeg skal nok få mit savn elimineret.

Lige om lidt.

Du vil sikkert også kunne lide