10

Hele familien…

Ugen op til var hektisk, men så landede vi i fredagen, som vi havde ventet på. I løbet af dagen og aftenen kom de første og lørdag ankom så de sidste, så vi var fuldtallige. Alle kom. Ingen meldte forfald …

Hele familien Weller var samlet. For første gang uden anden anledning end lysten til at se hinanden og det var da det allerbedste argument for at samle os alle under et tag.

Vi nød det. Jeg nød det. Jeg tørrede øjenkrog i ny og næ, når jeg fik kigget ud over menneskehavet, for de er min familie og de bor – hver og én af dem – i mit hjerte, hvor pladsen aldrig bliver afløst af andre. At være samlet gør åbenbart mig temmelig rørstrømsk, men det er vidunderligt at sidde og kigge ud over noget, som startede med en ferieflirt på et lille hotel i Torremolinos for en menneskealder siden og endte med at blive den fineste samling mennesker, jeg kan forestille mig.

Børnene er blevet voksne. De er alle blevet til vidunderlige, kloge og skønne unge mennesker. De er kloge, eftertænksomme, sjove og stadig fulde af ballade. De gør mig glad og stolt, når jeg kigger i deres retning. Så fine, unge mennesker …

familien Weller

familien Weller

familien Weller

familien Weller

Det blev til sjove aftener og sene nætter. Det blev til spil, sjov og masser af ballade. Det blev til mange flasker vin, masser af grill og regn i solide mængder. Der herskede en form for festivalstemning, når vi om morgenen stod op til unge mennesker spredt over gulve og sofaer og vi var mange om morgenmad og frokost. Vi havde det skønt.

Vi har stadig gæster. Vi elsker det! ♥

Du vil sikkert også kunne lide