9

Så er pynten gået af Gertrud. I hvert fald af Liselotte.

Pynten

Så er pynten gået af Gertrud. I hvert fald af Liselotte, men sikke en skøn dag :-)

Ugen har været hektisk foreløbig, men den inkluderer bestilling af nyt pas, fordi der forude venter en tur i embeds medfør, som ikke længere kan klares med et udløbet pas. Det gik fint i sommerferien, men den går nok ikke længere. Passet er bestilt. Nu venter jeg bare på, at det kommer, så vi kan grine af Bistre Liselotte, som troner på billedet i omtalte.

Sjældent er det lykkedes mig at se SÅ bister ud, som det lykkedes tirsdag sidst på eftermiddagen, hvor jeg lige fik klemt et lynhurtigt visit hos Japan Foto ind. “Ikke smile” og “Luk munden” endte i et krampagtigt forsøg på neutralt ansigtsudtryk og jeg mener forsøg. Jeg griner endnu og nej, jeg gad ikke lave et andet. Man skal vel ligne en, der bør anholdes, på sådan et foto.

I dag har vi været på kursus hele dagen. Kenneth, Anne og jeg har siddet og lyttet andægtigt til alt det kloge, som Bente Rønberg har delt med os. Det er ikke så lidt. Det er trætte folk, der holder fyraften nu, men sikke en skøn kvinde og som hun kan lære fra sig. Hun må til hver en tid optage min hjerne. Hun er knivskarp og meget, meget dygtig. Hun forlod os for ganske kort tid siden og jeg håber, at hendes hjemtur forløber helt problemløst, for der er lang vej hjem.

Jeg havde intentioner om at øve på noget af alt det, hun har lært os. Jeg er for træt. Det dur slet ikke. Jeg vil i stedet finde sofaen og nyde, at vi ikke skal noget som helst resten af aftenen.

I morgen er der atter en dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide