16

Vi har brugt tid på at flytte ind og ud af kontorer

Garnudsalg

Vi har brugt tid på at flytte ind og ud af kontorer. Jeg har tidligere skrevet, at jeg nu har fået samlet fotostudie og kontor i ét, så jeg ikke længere skal forstyrre andre, når der skal tages billeder. Arbejdsgangen giver mening nu. Det er rigtig rart og jeg er helt sikker på, at det vil give mig en meget skønnere hverdag. Jeg har allerede kunnet mærke det i ugen, der er gået.

Det flow, der skal være i en arbejdsdag, er allerede mærkbart bedre. Jeg er den eneste, jeg kan bebrejde, hvis der roder og jeg er den, der bestemmer, hvornår der er for rodet og trænger til en oprydning. Det bliver godt. Jeg er allerede virkelig glad for det.

I den forgangne uge har fokus naturligvis været på vores nye garn, LinWool, som blev revet væk på to dage, men der er jo også kommet andet garn, som står i kø for at blive foreviget. Det er altid sjovt og spændende, når nyt garn lander i forretningen og vi samles lynhurtigt, når der skal åbnes kasser, for der er kun en, som ikke er nysgerrig. Resten vil gerne se og røre, for det er jo fremtidige strikkeprojekter, vi potentielt står med i hænderne.

I løbet af denne uge er der ankommet to nye kvaliteter. Når de lander, ligger der et stykke arbejde forude, som de fleste sjældent skænker en tanke.

Nye kvaliteter, skal strikkes op, så vi har et bud på vejledende strikkefastheder. De skal vaskes, så vi ved, at hvordan de opfører sig efter vask. De skal fotograferes, redigeres og gøres klar til henholdsvis internetbutik, nyhedsbreve m.m. De skal navngives. De skal oprettes i vores butikssystem og de skal beskrives med alle de fakta, en strikker eller hækler kan tænkes at få brug for. Jeg har sikkert glemt et par andre processer, de også gennemgår, inden de endelig lægges til salg i butikken, men der er faktisk et stykke vej fra ankomst til kvaliteterne rent faktisk er klar til salg.

Jeg er en stor del af processen fra ankomst til salg, så jeg er rigtig glad for, at mine arbejdsbetingelser er optimeret i en grad, så jeg mærker det markant på arbejdsglæden. Jeg holder af orden og systemer. Jeg trives bedst med ro og jeg holder af, at jeg ikke bliver forstyrret. Det er min gamle stress-skade, der taler nu. Jeg kan ikke længere tåle at blive afbrudt. Jeg er rigtig dårlig til at samle op, hvor jeg slap, så at kunne lukke døren og være alene uden afbrydelser, betyder rigtig meget for min trivsel.

Jeg er et nysgerrigt menneske. Det harmonerer dårligt med det, jeg har skrevet ovenfor. Lad os se, om jeg kan holde døren lukket længere tid ad gangen eller om nysgerrigheden tager over og tvinger mig til at åbne døren, så jeg med et halvt øre kan følge med. Det skulle ikke undre mig ;-)

Rigtig god fredag derude. Om et øjeblik træder jeg ind på gulvet i Garnudsalg. Jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide