19

Når forhindringer gør deres til, at jeg næsten mister pusten

Livet har budt på et par forhindringer denne sommer. Benspænd har blandt andet betydet, at Kenneth og jeg ikke fik den sommerferie, vi allerede sidste år planlagde. I stedet har vi arbejdet i det, der skulle have været vores ferie.

Jeg arbejder oftest hjemmefra. Det er en nødvendighed lige nu, fordi min arbejds-computer er sendt ud i byen til en alvorlig opgradering. Den bestilte harddisk er længe undervejs, så i de uger, der allerede er gået med at vente, har jeg arbejdet langt de fleste dage hjemmefra – selvfølgelig med undtagelse af fredagen, som tilbringes i godt selskab i Garnudsalg.

Livet har budt på et par forhindringer denne sommer. Benspænd har blandt andet betydet, at Kenneth og jeg ikke fik den sommerferie, vi allerede sidste år planlagde. I stedet har vi arbejdet i det, der skulle have været vores ferie.

Vi satser på, at vi kan stikke af (sammen) senere

Vi håber, at vi kan stikke af senere og få lidt ferie hentet hjem. Vi samler normalt kræfter til et helt arbejdsår i sommerferien, så tabet af den, er ikke bare et spørgsmål om tabet af solskinstimer og for få svømmeture i en azurblå swimmingpool, men rent faktisk tabet af en mulighed for at komme helt ned i gear og give hinanden noget udelt opmærksomhed.

Vi krydser fingre og håber, men inden vi når hen til de uger, der lige nu er i spil, er der andet, der trænger sig mere på. Vores 25 års ægteskab.

Der var jo det der lækre hotel ved Comosøen

Vores sølvbryllup skulle være fejret på et lækkert hotel ved Lago di Como med en intim middag på balkonen i suiten, jeg havde booket. Sådan blev det som bekendt ikke. Mor skulle opereres og alt ferie måtte i sidste sekund afbestilles. Derfor venter ingen suite ved Lago di Como den dag.

Sølvbrylluppet er lige om lidt, så derfor havde jeg satset på, at jeg kunne kidnappe Kenneth og bortføre ham et par overnatninger til en stille, men hyggelig fejring på Schackenborg Slotskro. Så kom vi lidt væk, men ikke længere væk, end vi hurtigt kunne være hjemme igen, for fredag er der åbent i Garnudsalg og vi har travle dage og for få hænder til, at vores kan undværes – og nej, vi drømmer ikke om æresport, hornorkester og masser af gæster, så derfor har planen hele tiden været, at være bortrejst (Lago di Como, husker du nok).

Verdens dårligste idé om kompensation vinder Schackenborg Slotskro

I går blev jeg så kontaktet. Schackenborg Slotskro havde desværre dobbelt-booket vores værelse på hotellet og måtte annullere vores reservation. Jeg forklarede, at det var vores sølvbryllup, vi havde planer om at skulle fejre, så det var ikke bare en tilfældig tur til Sønderjylland, men noget ganske særligt, jeg havde planlagt. Kvinden, der telefonisk havde kontaktet mig, prøvede at forklare på hotellet, at det her handlede om fejring af et sølvbryllup. Schackenborg Slotskro tilbød mig, at vi kunne komme fredag til lørdag i stedet og så ville de tilbyde en gourmet-middag oveni, som kompensation.

Jeg prøvede at lade dem forstå, at vores sølvbryllup nu engang faldt på den dato og ikke sådan lige lod sig flytte, fordi de havde overbooket, men der var faktisk ingen forståelse for det overhovedet og de fastholdt alene deres tilbud om, at vi kunne få et værelse fra fredag til lørdag, hvilket jeg nærmest tog som en fornærmelse, hvis jeg skal være ærlig og jeg kan stadig slet ikke se, at tilbuddet om en overnatning mindre og på helt andre datoer skulle kunne kandidere til kompensation. Jeg tror, at de skal læse op på det begreb, inden de næste gang får brug for det …

Efter den oplevelse gav jeg lidt op på at arrangere noget som helst

Efter den kedelige oplevelse var det så som så med lysten til at arrangere noget som helst den dag. Jeg gav op. I morges, mens jeg sad og nød morgenkaffen, blev jeg pludselig igen grebet af den insisteren, der heldigvis ofte bringer mig i mål, men fandeme om jeg ville sidde her, når jeg havde planlagt balkonmiddag med champagne, stearinlys og Comosøen på vores bryllupsdag.

Nu kommer Oline og passer hus og hund og Kenneth og jeg stikker af til et lille hjørne af det nordlige Tyskland, hvor vi kan nyde et par dage med hinanden. Det er ikke Comosøen, men der er en sø og nogen gange må det bare være godt nok.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide