19

Når forhindringer gør deres til, at jeg næsten mister pusten

Livet har budt på et par forhindringer denne sommer. Benspænd har blandt andet betydet, at Kenneth og jeg ikke fik den sommerferie, vi allerede sidste år planlagde. I stedet har vi arbejdet i det, der skulle have været vores ferie.

Jeg arbejder oftest hjemmefra. Det er en nødvendighed lige nu, fordi min arbejds-computer er sendt ud i byen til en alvorlig opgradering. Den bestilte harddisk er længe undervejs, så i de uger, der allerede er gået med at vente, har jeg arbejdet langt de fleste dage hjemmefra – selvfølgelig med undtagelse af fredagen, som tilbringes i godt selskab i Garnudsalg.

Livet har budt på et par forhindringer denne sommer. Benspænd har blandt andet betydet, at Kenneth og jeg ikke fik den sommerferie, vi allerede sidste år planlagde. I stedet har vi arbejdet i det, der skulle have været vores ferie.

Vi satser på, at vi kan stikke af (sammen) senere

Vi håber, at vi kan stikke af senere og få lidt ferie hentet hjem. Vi samler normalt kræfter til et helt arbejdsår i sommerferien, så tabet af den, er ikke bare et spørgsmål om tabet af solskinstimer og for få svømmeture i en azurblå swimmingpool, men rent faktisk tabet af en mulighed for at komme helt ned i gear og give hinanden noget udelt opmærksomhed.

Vi krydser fingre og håber, men inden vi når hen til de uger, der lige nu er i spil, er der andet, der trænger sig mere på. Vores 25 års ægteskab.

Der var jo det der lækre hotel ved Comosøen

Vores sølvbryllup skulle være fejret på et lækkert hotel ved Lago di Como med en intim middag på balkonen i suiten, jeg havde booket. Sådan blev det som bekendt ikke. Mor skulle opereres og alt ferie måtte i sidste sekund afbestilles. Derfor venter ingen suite ved Lago di Como den dag.

Sølvbrylluppet er lige om lidt, så derfor havde jeg satset på, at jeg kunne kidnappe Kenneth og bortføre ham et par overnatninger til en stille, men hyggelig fejring på Schackenborg Slotskro. Så kom vi lidt væk, men ikke længere væk, end vi hurtigt kunne være hjemme igen, for fredag er der åbent i Garnudsalg og vi har travle dage og for få hænder til, at vores kan undværes – og nej, vi drømmer ikke om æresport, hornorkester og masser af gæster, så derfor har planen hele tiden været, at være bortrejst (Lago di Como, husker du nok).

Verdens dårligste idé om kompensation vinder Schackenborg Slotskro

I går blev jeg så kontaktet. Schackenborg Slotskro havde desværre dobbelt-booket vores værelse på hotellet og måtte annullere vores reservation. Jeg forklarede, at det var vores sølvbryllup, vi havde planer om at skulle fejre, så det var ikke bare en tilfældig tur til Sønderjylland, men noget ganske særligt, jeg havde planlagt. Kvinden, der telefonisk havde kontaktet mig, prøvede at forklare på hotellet, at det her handlede om fejring af et sølvbryllup. Schackenborg Slotskro tilbød mig, at vi kunne komme fredag til lørdag i stedet og så ville de tilbyde en gourmet-middag oveni, som kompensation.

Jeg prøvede at lade dem forstå, at vores sølvbryllup nu engang faldt på den dato og ikke sådan lige lod sig flytte, fordi de havde overbooket, men der var faktisk ingen forståelse for det overhovedet og de fastholdt alene deres tilbud om, at vi kunne få et værelse fra fredag til lørdag, hvilket jeg nærmest tog som en fornærmelse, hvis jeg skal være ærlig og jeg kan stadig slet ikke se, at tilbuddet om en overnatning mindre og på helt andre datoer skulle kunne kandidere til kompensation. Jeg tror, at de skal læse op på det begreb, inden de næste gang får brug for det …

Efter den oplevelse gav jeg lidt op på at arrangere noget som helst

Efter den kedelige oplevelse var det så som så med lysten til at arrangere noget som helst den dag. Jeg gav op. I morges, mens jeg sad og nød morgenkaffen, blev jeg pludselig igen grebet af den insisteren, der heldigvis ofte bringer mig i mål, men fandeme om jeg ville sidde her, når jeg havde planlagt balkonmiddag med champagne, stearinlys og Comosøen på vores bryllupsdag.

Nu kommer Oline og passer hus og hund og Kenneth og jeg stikker af til et lille hjørne af det nordlige Tyskland, hvor vi kan nyde et par dage med hinanden. Det er ikke Comosøen, men der er en sø og nogen gange må det bare være godt nok.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide

19 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Charlotte Pedersen
  26. juli 2017 at 09:12

  Det er måske godt nok at jeres reservation blev annulleret http://ekstrabladet.dk/flash/k.....ro/6755601

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   30. juli 2017 at 12:58

   Ja, det er måske meget godt ;-)

 • Avatar
  Svar
  Inge
  26. juli 2017 at 08:25

  Håber at I har en dejlig tur – måske meget godt at det ikke blev Møgeltønder :-) http://ekstrabladet.dk/flash/k.....ro/6755601

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   30. juli 2017 at 12:56

   Måske meget godt ja … ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  24. juli 2017 at 15:06

  Jeg er vist stadig lidt rystet over den dobbeltbooking og derefter verdens værste idé om noget, der kan kompensere for, at jeg alligevel ikke har et ophold på krone for at fejre mit sølvbryllup, men vi har heldigvis en ny plan. En god plan, tror jeg, men det er bestemt ikke takket være Schackenborg Slotskro :-)

 • Avatar
  Svar
  conny
  24. juli 2017 at 13:31

  Tillykke med sølvbrylluppet og god tur til Nordtyskland. Der har de orden i tingene. Jeg synes, det er lidt flabet og uforståeligt, faktisk, at et hotel kan dobbeltbooke et værelse.

 • Avatar
  Svar
  Eva
  24. juli 2017 at 05:27

  God tur og tillykke. Det er trods alt det vigtigste, at I kan fejre dagen.

 • Avatar
  Svar
  marianne bentzen
  23. juli 2017 at 22:54

  Jamen det er da bare helt utroligt!!! Det er sgu (undskyld) ikke i orden, at hotellet har sådan et rod i deres sager. I skal nok få det skønt der hvor I nu har valgt at tage hen, og om nogen fortjener det, er det jer. Og så håber jeg at din mor er i god bedring. Stort tillykke fra Marianne Bentzen

 • Avatar
  Svar
  Hanne Schjødt
  23. juli 2017 at 17:46

  Også til lykke fra en anden med 25 års bryllupsdag i år. Vi skal holde havefest i typisk dansk sommervejr :-(

 • Avatar
  Svar
  Frk.Anemone/Ulla
  23. juli 2017 at 16:57

  Ønsker jer eg par gode sølvbryllupsdage trods alt

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. juli 2017 at 14:17

  Vi satser på, at hotellet er fantastisk, for vejret ser ikke ud til at blive det, men sølvbryllup skal vel også tilbringes i romantisk omfavnelse i bløde omgivelser, tænker jeg ;)

 • Avatar
  Svar
  Lene
  23. juli 2017 at 10:33

  Når tiden kommer, så må I have en dejlig tur.
  Og det er ikke god reklame for slotskroen, at de sådan roder i det.

  Ha en dejlig søndag, jeg har set på instagram at du vinder garn på fuld kraft :-)

 • Avatar
  Svar
  Vibeke Larsen
  23. juli 2017 at 10:30

  Tillykke med sølvbrylluppet og med mini ferien i det Nordtyske. Håber I får et par dejlige dage, alle genvordigheder til trods.
  Como må I tage på et andet tidspunkt. Det er absolut et/flere besøg værd. En lille service oplysning er at Hotel Brittania i Cadenabbia langt fra er det luksus hotel, det slåes op som, på Hotels.com. ( en erfaring, som en kollega lige har gjort. Hotel med all inclusive, under al kritik). I april var vi ved Como og boede i ferielejlighed i Collico -Agriturismo Fiori – reelt og anvendeligt hele vejen igennem. Lige om lidt tager vi til Carenno i den sydlige ende af søen – lidt oppe på bjerget – på en restaurant med værelser. Vi er blevet betagede af Como – der er så fint og smukt, og der er en egen rolighed, der bekommer os godt. Og så kan vi godt lide naturen med bjergene og vandet – og håber på at solen skinner lidt mere der, end den gør her for nærværende. Under alle omstændigheder må I have et par rigtig dejlige dage, når I nu stikker af.
  De bedste ønsker
  Vibeke Larsen

 • Avatar
  Svar
  Laila lundstrøm
  23. juli 2017 at 07:55

  Tillykke til jer, håber i får en fantastisk miniferie uanset.

 • Avatar
  Svar
  Inger
  23. juli 2017 at 01:13

  Stort tillykke med de 25, håber I får et par dejlige dage til at kigge hinanden dybt i øjnene

  Knus fra mig i Ebeltoft

 • Avatar
  Svar
  Mette G.
  22. juli 2017 at 22:43

  Sådan! Rigtig god tur til jer og stort tillykke med sølvbrylluppet.

 • Avatar
  Svar
  Rikke
  22. juli 2017 at 20:57

  Hvor er det dog uheldigt, jeg håber at dagene i Tyskland ved søen bliver helt fantastiske. Med fejring af 25 års ægteskab, og i samtidig kommer helt ned i gear.
  Kærlig hilsen Rikke

 • Avatar
  Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  22. juli 2017 at 17:38

  Åhhh for pokker, Liselotte. Nej, det er fandme ikke i orden…
  Jeg håber for Jer, at I trods alt får en rigtig dejlig tur og kan nyde hinandens selskab. Glæd dig over, at I har mulighed for at fejre 25 års sammenhold, det er stort, uanset hvordan det fejres – jeg ved det!
  ❤️
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Svar
  lisbeth jacobsen
  22. juli 2017 at 17:07

  til lykke med sølvbrylluppet – jeg håber I får nogle rigtig dejlige dage med balkon, sø og bobler

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)