9

En lille get-away syd for grænsen

Tirsdag morgen pakkede vi kufferterne til en lille get-away. Vores sølvbryllup nærmede sig.

Vi ankom til Garnudsalg i går ved et-tiden. Vi havde kørt fem timer, for at nå der til. Tirsdag morgen pakkede vi nemlig kufferterne til en lille get-away syd for grænsen. Vores sølvbryllup nærmede sig og vi ønskede ikke andet end stille tosomhed den dag, så et lille hotel-ophold blev opfyldelsen af den drøm.

På hotel ved den smukkeste søbred.

Vi indlogerede os på Der Seehof ved Küchensee i Ratzeburg. Det kom vi bestemt ikke til at fortryde. Det er et skønt hotel, som ligger utrolig smukt placeret ved bredden af Küchensee.

Vi fik et værelse med terrasse ned til søen.

Tirsdag morgen pakkede vi nemlig kufferterne til en lille get-away syd for grænsen. Vores sølvbryllup nærmede sig.

Og pludselig stod en nøgen tysker lige udenfor vinduet.

Der var en lille badebro, som skulle vise sig at gøre gavn, når de morgenfriske tyskere tog en dukkert i søen. Senere på dagen ville konkurrence-roere indtage søen og lyden af deres åretag ville fylde luften sammen med lyden af forskellige ænder og gedden, der gemte sig i sivene.

Søen blev brugt til mange forskellige aktiviteter og jeg så kajak, kanoer, konkurrence-roere med trænere i både ved siden af dem, hvor fra de råbte instrukser eller kom med opmuntrende tilråb. Jeg så alverdens leg på vandet og der var hele tiden liv af en slags. Det var rigtig hyggeligt at iagttage.

Søbade er vist ikke lige mig …

Jeg kom aldrig i søen. Er der noget, jeg ikke kan, er det at stå på en mudret søbund. Jeg har nået en alder (som om den nogensinde har bestemt det), hvor jeg ikke behøver gøre ting, jeg ikke bryder mig om, så ingen søbad til mig.

I stedet nød jeg stilheden, udsigten, den friske luft og ikke mindst, at vi havde fri. Helt fri. Næsten helt fri. Vi arbejdede lidt. Bare lidt. Sådan er det …

Vi ankom i god ro og orden, men faktisk også i øsende regn, hvilket ikke fremgår af billederne her. Jeg havde set, at vejret ville blive lidt til den våde side, men jeg er født optimist, så jeg satsede på, at det ville nå at ændre sig til onsdag og som du kan se, havde vi heldigvis ikke regn hele tiden. Langt fra.

Planer med behørig hensyntagen til alle de bekymringer, der aldrig rigtigt bliver til noget.

Om aftenen spiste vi i hotellets restaurant. Vi orkede ikke andet og det var ganske udmærket mad, man spiste på stedet. Vi lagde lidt planer for onsdagen, men alle med forbehold, for vejrudsigten så ikke alt for lovende ud. Heldigvis er vejr en ustabil størrelse, for det skulle vise sig, at alt blev bedre, end vi havde udsigt til denne tirsdag aften og sådan går det ofte …

Der er utroligt mange bekymringer, som aldrig rigtigt bliver til noget.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide