10

Vi stikker af på weekend

Onsdag er op i fart og i gang med tøjvasken, for vi venter gæster i løbet af formiddagen og jeg har kun i dag at gøre godt med, hvis jeg skal være klar til resten af ugen og ikke mindst weekenden, som skal tilbringes hjemmefra.

Vi stikker af på weekend i den anden ende af landet

Vi har for år tilbage fået et gavekort på et hotelophold. Vi har hele tiden syntes, at vi havde for travlt til at tage afsted, men sikke noget pjat.

Nu skal det være og weekenden skal tilbringes på Benniksgaard Hotel i Sønderjylland, som er et af de steder, der bor i mit hjerte. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det er bare sådan. Sønderjylland er jeg vild med. Højer og Tønder allermest, men jeg har kun en enkelt gang været i Sønderborg og aldrig Gråsten, så måske jeg finder nye perler denne weekend. Jeg er i hvert fald åben overfor muligheden.

Oskar er i godt selskab, mens vi er væk

Kenneth må indstille sig på Dybbøl Mølle og måske også en tur til Højer Sluse, hvis vi gider. Mor kommer og bor i huset, mens vi er væk. Hun og Oskar hygger sig, ved vi, så alt er godt og vi kan slappe af.

Vi stikker af på weekend i den anden ende af landet

Den endte i skammekrogen dengang i marts

Jeg har genoptaget min Weatherman. Den har ligget stille i mere end et halvt år, fordi jeg ikke var helt tilfreds med farverne, da garnet ankom i marts. Siden er vi selv blevet forhandlere af det smukke og rustikke garn, så nu er der en mulighed for at supplere med den farve, jeg synes mangler. Altså strikker jeg. Siden vil jeg åbne den til en cardigan, for jeg bruger ikke sweatre og med den svigefulde og autonome termostat, jeg går rundt med for øjeblikket, dur det slet ikke med noget, der ikke kan tages af i en fart ;-)

Jeg strikker altså lidt, mens jeg lytter til Mariee Sioux og det er mit yndlingsalbum fra hende; Faces in the Rocks, der akkompagnerer denne formiddags stille væren.

Om lidt bliver huset fyldt. Det bliver dejligt. God onsdag derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide