9

Der er ingenting, der slår en lørdag morgen

Der er ingenting, der slår en lørdag morgen med varm kaffe, strikketøj og en snorkende hund ved fødderne. Jeg elsker, når jeg får skudt weekenden i gang på den måde og det lykkes mig ganske ofte. I dag er ingen undtagelse.

Lyset er her, men i morges, da vi stod op, var der stadig mørkt og stearinlys gav det helt særlige skær, der gør de mørke morgener til at udholde. Jeg strikkede, mens jeg nød at se på og lytte til Ingvild og Kristin fra Strikketerapi. Deres norske tungemål er skøn musik og det kræver koncentration at følge med, men det er hyggelig gymnastik for en morgentræt hjerne.

Der er smør på vej til Garnudsalg

Jeg strikker i et nyt garn, vi har på bedding i Garnudsalg. Et virkelig dejligt og meget luksuriøst garn. Det er som smør at strikke i de skønne fibre. Det består af 50% lama og 50% uld og jeg strikker lige nu på en pind 6, så det flytter sig og jeg tænker, at der er fremdrift i pindene… og det kan jeg jo godt lide ;-)

Der er ingenting, der slår en lørdag morgen

Betyder det virkelig noget, hvad du drikker af?

Jeg drikker kaffe af mit nye krus fra Julia. Jeg har købt tre smukke krus og jeg elsker hver og ét af dem. Det er de små ting, der gør den gode forskel, når jeg skal forkæle mig selv. Så betyder det noget, at jeg holder af de ting, jeg omgiver mig med.

Jeg har et krus med regnvejr, et med en skov af små grantræer og dette med de tre, smukke graner, som minder mig om efterår og den kommende julemåned. Det kunne måske være lidt tidligt, men faktisk synes jeg, at det er hyggeligt.

Der er ingenting, der slår kærligheden til min familie

Måske jeg glæder mig ekstra til julen i år, fordi vi skal samles her på Tjørnevang, som vi ofte er. Det er dog noget særligt i år, hvor vi kan byde Mikael velkommen i familien også og vi håber selvfølgelig meget på, at vi får en chance for også at se ham i løbet af juledagene og ellers skal vi bare nyde, at Annemette, Heidi og Irma kommer til fastlandet i nogle dage. Jeg glæder mig hver dag over, at min familie trives. Det er vigtigt for mig ♥

Inverness – jeg husker den smukke udsigt vi havde, da vi besøgte dig

Krusene er lavet i Julias keramiske værksted i Inverness og jeg har så dejlige minder fra det sted, at jeg glædes dobbelt, hver gang jeg drikker af dem. De minder mig også om den drøm, jeg har, om at at vende tilbage til Skotland. Jeg var vild med det sted. Hovedkuls forelsket faktisk og så oplevede jeg jo nogle helt uforklarlige ting derovre, som kun forstærkede min følelse af, at det her sted var særligt godt for mig.

Et gensyn er vel snart på sin plads

Det er fem år siden vi var der. Tænk at jeg ikke for længst er vendt tilbage, men der har været planer i støbeskeen i familie-regi og de har vist gjort, at jeg har ventet, men mon ikke snart jeg skal tage mig sammen og sørge for, at der bliver lagt en plan for et gensyn. Jeg tror det.

Nå ja, hvad er det så, jeg strikker?

Jeg strikker for øvrigt Ranunculus i det lækre lama- og uld-garn. Jeg øver nyt undervejs; Tubular Cast On. Jeg elsker, når jeg får overskud til ikke bare at strikke fra rygraden, men udvider mit repertoire med endnu en teknik, men denne gang synes jeg, at de metoder opskriften anviser er meget mere omstændelige end denne. Den bruger jeg altså næste gang.

Rigtig god lørdag til dig og dine – her hygger vi igennem efter en hektisk uge ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide