9

Heldigvis bliver det ikke værre

Onsdag er kun startet, da jeg kan konstatere, at jeg har fået hentet mig et eller andet skummelt på weekendens tur til Sønderjylland. I hvert fald er jeg langt fra at være frisk og kry. Nærmere sådan lidt underdrejet med ondt i maven og periodisk kvalme.

Der er plads til både strik og kage

Heldigvis bliver det ikke værre, end jeg sagtens kan nyde dagen med stille strik, arbejde ved computeren og til sidst endda med at bage en æblekage, til Kenneth kommer hjem.

Heldigvis bliver det ikke værre

I gang med 2018

Jeg langtidsplanlægger og er derfor allerede i gang med kalenderåret 2018. Sådan må det være, for vi skal have en chance for at have styr på alle de ting, der sker i løbet af et år, der render stærkere og stærkere, jo ældre jeg bliver. Måske har du det på samme måde, men i hvert fald når jeg kun lige at blinke, så er jeg i gang med et nyt af slagsen.

Lidt kom der da med hjem fra Tyskland

Da jeg skal finde kalendere frem, falder jeg over et af indkøbene fra vores tur ind i Tyskland. Nærmere bestemt et kort visit i Flensburg, som resulterede i et besøg i Wollsucht. Herinde faldt jeg for en skøn kvalitet fra The Fibre Company, nemlig Cumbria, som er en skøn blanding af masham, merino og mohair. Det er flot, som i rigtigt flot!

Verdens fineste farve og måske er jeg ikke helt færdig med de sjaler

Farven; Buttermere, er vidunderlig. En kraftig gul/grøn farve, som skifter lidt efter lyset.

Jeg købte to fed. Jeg ved slet ikke, hvad de skal bruges til, men der er nok til et sjal af en slags og det passer jo godt ind i denne tossede sjalsdames strikkede garderobe.

Jeg laver blide aftaler med både Kenneth og min mave

Jeg drikker te i dag. Jeg kan slet ikke tåle tanken om kaffe i maven, så te er det. Lakrids- og fennikelte går an og smager skønt, så jeg klager ikke. Jeg nyder i stedet, at jeg har fået tid til at være på mit værelse, hvor alt mit garn og alle mine projekter og idéer får plads.

Jeg aftaler mad med mave-tække med Kenneth. Bagefter finder jeg lidt musik frem og sætter mig ved computeren. Om lidt er jeg færdig med det sidste arbejde og kan vist god snige en strikkepodcast ind, inden vi rammer aften.

God eftermiddag derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide