7

Ranunculus på et øjeblik

Jeg startede torsdag aften, lod den holde pause fredag og genoptog den lørdag. I dag hæfter jeg ender og lader den vugge en tur i maskinen, for det går stærkt med Ranunculus. Den er jo klar på et øjeblik.

Den strikkes på pind 6, så det flytter sig, når man først kommer i gang. Garnet, et nyt og lækkert produkt bestående af 50% lama og 50% uld, lever fint op til alle mine forhåbninger. Det opfører sig eksemplarisk, er som smør at strikke med og ville – hvis jeg kunne holde spændingen som i gamle dage – have haft en flot og jævn maske-definition.

Nu lever jeg med de små ujævnheder, for de forsvinder sikkert med den første vask og jeg er nødt til at være large, for ellers ville jeg aldrig mere strikke af bare ærgrelse over, at jeg ikke strikker så jævnt mere på grund af slid i mine hænder.

Jeg har – naturligvis, var jeg ved at skrive – ændret lidt på opskriften. Jeg er ikke vild med de ærmer, Ranunculus er født med, så jeg improviserede, som jeg plejer. Nu har jeg ærmer, som er mindre voluminøse – hvilket med sikkerhed klæder Liselotte bedre. Mindre voluminøst er godt. Tro mig.

Jeg tror, at det kunne vise sig at blive et praktisk stykke strik. Lige sådan en sweater, der gør forskellen på et koldt og vindomsust hjørnekontor, som det, jeg residerer i til hverdag.

Ranunculus er vasket og lagt til tørre. Vi har spist boller og kage, som Oline har bagt og lige nu er Kenneth og Mikael på genbrugspladsen. Senere skal vi spise porchetta med lækkert tilbehør. Søndag er en rigtig fin dag.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide