19

Livet bestemmer nogen gange

Så gik der næsten en uge, inden jeg havnede herinde igen. Ikke med min gode vilje, men livet bestemmer nogen gange, at det må være sådan. Ikke at der er sket noget dramatisk, men tiden er løbet fra mig, mens vi har arbejdet både i Garnudsalg.dk og hjemme.

Jeg har f.eks. vasket tøj. Tre uger uden vaskemaskine kan ses på hylderne, men nu er der vasket igennem og jeg er igen i bund og hylder og skuffer bugner med friske tekstiler. Noget vores omgivelser med sikkerhed er glade for.

Jeg har vasket hylder og skabe. Jeg har støvsuget, endevendt, sorteret og kasseret. Jeg har båret sækkevis af tøj til genbrug. Jeg har jagtet gamle lamper – og fundet dem – og jeg har slebet, grundet og malet. Jeg har poleret. Jeg har også gravet, plantet og vandet. Jeg har gødet, talt kærligt til og opmuntret. Jeg har elsket. Jeg har spist dejlig mad og drukket champagne på en tirsdag, fordi jeg kan. Jeg er gået barfodet direkte fra sengen og ud i drivhuset, hvor jeg hepper på tomat og agurk.

Jeg har nydt livet. Meget.

Så kom søndag og vi var oppe, før du kan forestille dig. Inden frokost havde vi allerede været i Terndrup. Jo, den er god nok. Bagefter fortsatte vi til Nørresundby og derfra videre til Vestre Allé for til sidst at ende ude på Håndværkervej ved Silvan. Vi manglede lige et par ting.

Hjemme igen har jeg ompottet, plantet nyt og i det hele taget nydt udelivet. Jeg har også bagt en brownie. Fordi jeg kan. Jeg har nemlig nyt køkken, som nu er imødekommende og samarbejdsvilligt. Det gør godt, kan jeg godt sige dig.

Så gik der næsten en uge, inden jeg havnede herinde igen. Ikke med min gode vilje, men livet bestemmer nogen gange, at det må være sådan.

Det findes ikke smukkere

På vej til Terndrup kørte vi gennem et voldsomt regnvejr. Der var lyn og torden ledsaget af tæt regn og det blev nødvendigt at sætte farten ned til næsten ingenting. Da vi ankom til Max Jessen, var regnen stoppet og vi nåede både ind og ud igen i tørvejr.

Hjemturen gik gennem de mest fantastiske landskaber. Jeg ved ikke noget smukkere end Himmerland på en sommerdag.

Ved Lindenborg er der vejarbejde. Det gav en skøn pause både ud og hjem. Sådan et lille øjeblik, hvor man lige kan nå at holde i hånd og enes om, at livet er godt.

En bolle og så i haven

Hjemme igen snuppede vi lige en bolle, inden jeg gik udenfor. Haven trækker og ikke mindst drivhuset og hele området dernede, er jeg meget glad for.

Jeg burde ordne alt det ukrudt, men ikke tale om …

Livet skal nydes og jeg tåler sagtens, at der er lidt ukrudt. Overordnet set er alting rigtig fint og når plænen er slået, er der heldigvis pænt. Jeg vil meget hellere sidde med næsen i solen og med et strikketøj mellem hænderne. Sådan kan du ofte finde mig siddende lige der på hjørnet af trappen med kig til haven.

Vi er ikke helt på plads, men næsten …

Der mangler lidt hist og pist, men det er så godt som færdigt nu og jeg elsker, at vi begynder at indtage huset bid for bid. At bage i det nye køkken gjorde, at det endelig blev virkeligt for mig. Jeg er så glad for, at vi tog beslutningen om at bruge pengene på at flytte havedøren ind i stuen og i stedet erstatte den og et gammelt vindue med de to smalle vinduer ud til haven. Det gav den plads, vi hele tiden har manglet i det køkken. Nu føler vi, at vi har oceaner af plads. Det er så umanerlig dejligt.

Jeg er så tilpas, er jeg.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide