4

Jeg nåede lige at blinke

Weekenden kom forbi. Jeg nåede lige at blinke og nu sidder jeg igen her på min pind på et vindomsust kontor på Indkildevej i Aalborg. Vejret har vist tænder. Køligere temperaturer har sat mig skakmat, for skal jeg være helt ærlig, så ELSKEDE jeg de lange, dovne og virkelig varme sommerdage, vi i en lang periode har nydt godt af. Nu synes jeg bare, at det er irriterende med den blæst, vi har i dag. Det gode vejr har bare af at komme retur.

Vi kunne sidde ude hele dagen i skygge og være tilpas

Heldigvis nåede vi at have den skønneste dag lørdag, hvor vi fejrede WWKIP – World Wide Knit in Public – ude foran Garnudsalg. Kenneth forkælede os først med rundstykker, brød, ost og kage og siden frugt, konditorkager og perlende vin. Det var altså ikke nogen tosset dag og jeg nød, at vejret var helt tilpas, så vi kunne sidde ude hele dagen og bare nyde, at vi skulle lave ingenting ud over at strikke.

Jeg nåede lige at blinke

Søndag stak vi af

Søndag var det tid til lidt oprydning og rengøring, men så snart det var overstået, stak vi af ud i landskabet. Vi endte på visit hos de dejligste mennesker og vi nød at se dem. Vi spiste lidt godt, drak kaffe og snakkede endnu mere.

Bagefter kørte vi hjem. Vi var sikre på, at vi havde undgået køen fra Danish Airshow, så vi kørte gennem Vadum og ud på Thisted Landevej. Det havde vi ikke. Fjolser. Godt jeg havde strikketøjet med.

Hele dagen kom tunge regnbyger forbi. Pludselig åbnede himlens porte sig og vandet fossede ud. Jeg ved det, for det skete begge de gange, jeg var ude i det fri uden mulighed for at søge ly. Jeg blev våd, men det blev jorden måske også bare en smule. Det er tiltrængt med vand, men ikke ønsket fra min side. Jeg har virkelig nydt maj og den første halvdel af juni. Virkelig!

Send mere sommer, tak ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide