22

Jeg vågner før fire

De dage, hvor morgenen er så varm, at jeg vågner før fire, er mange lige nu. Jeg slår øjnene op og kan glemme alt om at falde i søvn igen. Lyset vælter ind i rummet og jeg er egentlig klar til at tage hul på dagen, så det gør jeg.

Aftenerne bliver lidt korte på den måde. Jeg er ikke den, der sidder oppe og nyder de sene og lune sommeraftener, men man kan ikke få det hele. Kun det halve, så det snupper jeg. Med kyshånd.

Jeg ser dagen ankomme. Jeg ser, at den bliver smuk. Dag efter dag. Det er et mirakel. Et sommer-mirakel og vi fortjener det, hvis du spørger mig.

jeg vågner før fire

Aftenpassiar i skyggen

Det er varme dage, vi har lige nu. Så varme, at jeg ingenting får lavet. Jeg strikker ikke eller i hvert fald næsten ikke. Jeg drikker koldt. Jeg driver den af og laver ingenting. Ind imellem er der små energi-eksplosioner, der resulterer i oprydninger, jeg længe har udsat. Det gør godt, men det er oftest om aftenen. Om dagen bliver det altså til ingenting.

De sidste mange aftener er indledt på trappen ned til drivhuset. Kenneth og jeg ender der, når dagen slutter. Der er køligt og dejligt at sidde og det er blevet en af mine nye yndlings-pladser. Jeg elsker at tage hul på aftenen med ham lige der på trappetrinet, hvor vi vender verden og hygger os med alt og intet, inden vi tager fat på de ting, der er forsømt i løbet af endnu en varm sommerdag i Danmark.

Sommer i Danmark findes ikke smukkere eller skønnere end denne, vi har fået forærende i år. Tak for det, siger jeg bare. Jeg stortrives!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide