5

En uge

Endnu en uge er gået og den er fyldt med de dejligste sommeraftener, hede nætter og tidlige morgener med timer i drivhuset, inden det for alvor er tid for at stå op. Jeg elsker de morgener, hvor jeg vågner, så der er tid til alt det, der giver overskud til resten af dagen.

Jeg stortrives i vores nye, lyse hjem med et køkken, der opfylder alle de drømme, jeg havde for det. Jeg bager. Brød, kager og madtærter bliver det til. Jeg er vild med det og jeg nyder, at indretningen giver så meget mening, at det bare er nemt, at færdes derude.

Kenneth er enig. Han nyder at kokkerere i køkkenet og jeg kan mærke, at det flyder nemmere, fordi indretningen er rigtig og selvfølgelig fordi, vi har fået meget mere plads. God plads.

En uge

Vi har haft en uge fuld af gæster

Den sidste uge har været fyldt ud med de dejligste gæster og vi nyder, at det igen er muligt at have overnattende gæster, selvom det hele stadig foregår lidt på feltfod. Vi har haft en lind strøm af gæster. Det startede allerede forrige weekend, hvor vi havde besøg af svoger og svigerinde. Det supplerede vi så med først to skønne knægte og deres forældre. Direkte importeret fra Skagen snuppede de lige en overnatning her, inden de drog hjem til Brønshøj.

Vi nåede – altså knejterne og mig – en tur ud i landskaberne bagved Gug – selvfølgelig i min bil, men det er muligt, at den er hurtig og lidt rå. Den slår heldigvis ikke deres fars bil, hvis du spørger Isaac og det er bare så herligt at opleve, at hans far i hvert fald ikke står tilbage for nogen. Han er mega-sej, hvis du spørger Isaac og fars bil kan virkelig bare køre stærkt. Om Oscar selv er enig med sønnike melder historien ikke noget om, men én ting er sikker; jeg modsagde ham i hvert fald ikke. Hjertet bliver blødt ved sådan en kærligheds-erklæring.

Så kom tanten og Erik

Dagen efter familiens returnering til Brønshøj ankom næste hold gæster. I weekenden har vi så hygget igennem med Susanne og Erik og det har bare været så dejligt. Vi har spist, talt himlen sort og kørt tur, grinet, drukket drinks på terrassen og bare sådan helt igennem slappet af.

Nu har vi lige nogle dage

Torsdag ankommer den næste gæst og bliver en tre-fire dage. Jo, der er gang i den på Tjørnevang, men vi er meget tilpas og så er det jo bare ren lykke, at have mennesker, som har lyst til at besøge os. Det er vi meget taknemmelige for og vi nyder hvert et minut – også dem, hvor vi er alene ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide