9

Jeg bliver ikke træt af den

Sommeren er her. Jeg bliver ikke træt af den. Nej, jeg savner ikke vand til haven. Jeg er ligeglad. Jeg vil bare have evig sommer, tak!

Jeg lader dagene tage hinanden, mens jeg nyder ude-livet. Vi lever på terrassen og jeg bruger en stor del af min fritid på terrassen omkring og i mit drivhus. Jeg nyder det sted og jeg er så utroligt glad for det trædæk, vi har lagt omkring det. Det er blevet akkurat, som jeg havde drømt om.

Jeg bliver ikke træt af den

Jeg dyrker driverlivet

I drivhuset gror tomater og en enkelt skoleagurk side om side med chili og forskellige geranium og pelargonier. Jeg er ikke gået all-in på grønt i år, for drivhuset kom først sent i gang, men lidt planter skulle der nu være og derfor er der altså gang i tomaterne og så ikke mindst den citron, som også så gavmildt giver frugter.

Jeg har ingen anelse om hvorvidt citronerne når at blive til noget, men lige nu passer jeg dem efter bedste evne. Vander regelmæssigt og gøder mildt og jævnt. Jeg håber.

Nye erfaringer gør klogere hver dag

Jeg høster erfaringer med placeringen af drivhuset. Det står utroligt godt, men måske en anelse FOR godt. Tomaterne brænder lidt, kan jeg se og måske også nogle af de andre planter. Måske bliver jeg nødt til at skærme lidt af for den ellers så skønne sol. Det må jeg lige fundere lidt mere over.

Aftenritual

Jeg er blevet næsten religiøs omkring mine aftener. De slutter ofte med en tur i drivhuset. Det er oplagt. Jeg har udgang direkte fra soveværelset til trædækket, så det er få aftener, jeg springer over på en tur derud. Bagefter sætter jeg mig på trappen et øjeblik, lytter til Oskar, der tager en sidste tur rundt i haven og bliver meget bevidst om, hvor priviligeret og utrolig heldig, jeg er.

Gæstebud

I sidste uge havde vi også en del gæster. Til gengæld holdt vi fri – så godt, som det lod sig gøre – inden vi startede afviklingen af vores ansattes sommerferier. Vi havde blandt besøg af en af vores italienske leverandører. Det var både sjovt og underholdende og selvfølgelig måtte vi have ham med på Villa Vest i Lønstrup til den ganske særlige oplevelse, det er at komme deroppe.

Vi var der i 4 timer og vi hyggede os gevaldigt, mens vi nød solnedgangen over Vesterhavet. Den udsigt fås ikke smukkere og som sædvanlig var maden en stor oplevelse.

En skøn weekend

Vi afsluttede en skøn weekend med besøg af mor, Oline og Mikael. De sidste to skulle hente flyttekasser. De er på vej til at flytte i rækkehus, så der skal pakkes ned, for de flytter allerede i næste weekend. Der er nok at se til, når man også studerer og har en del eksaminer, inden sommerferien, men nu er de endelig landet midt i den og kan gå i gang med de sidste forberedelser, inden de indleder fælles liv i fælles hjem. Vi er så glade på deres vegne. Det giver ro i maven at vide, at Oline er endt et på alle måder rigtig godt sted. Vi er vilde med Mikael.

Sommeren 2018 er god ved mig. Fortsæt endelig …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide