9

Måske jeg er lidt stille

Måske jeg er lidt stille. Faktisk ikke måske. Jeg ER lidt stille. Det er ikke fordi noget er galt. Det er fordi livet byder på så mange ting, jeg bruger tid på at nyde i en grad, som ikke efterlader hverken tid eller ord til min ellers højt elskede plads herinde. Jeg glemmer den ganske enkelt til fordel for sommeren.

Alt er godt. Alt er faktisk mere end godt. Alt er så godt, at jeg går rundt med små bobler af lykke i maven det meste af tiden. Der sker lutter gode ting og jeg synes, at vi fortjener hver og én af dem. Derfor har jeg heller ingen problemer med at kaste mig ud i dem, efterhånden som de sker. Jeg trækker vejret ned i maven og dykker ned i dem. Jeg svælger og bæller af livet og en hverdag, som er god mod mig. Jeg elsker det.

Vi kører til stranden og spiser aftensmad. Vi ser venner og familie. Vi drikker vin på terrassen. Jeg høster tomater og agurker i drivhuset og jeg griner, så naboerne kan høre det, når jeg får vendt vandslangen mod Kenneth og han bliver våd fra yderst til inderst. Jeg tørrer tøj i lun sommerluft og jeg elsker, at mit hjem igen er akkurat sådan, som jeg elsker det. Ordentligt.

Måske jeg er lidt stille

Lidt stille strik bliver det da til

Jeg strikker lidt ind imellem. Ikke meget faktisk, for jeg bruger tiden på alt muligt andet, men et stykke strik er sådan et, jeg næsten ikke kan vente med at komme i gang med at bruge; Ellsworth  fra Brooklyn Tweed. Jeg strikker i Blackhill Linwool og det er det perfekte garn til netop dette projekt. Det er let og formfast. Jeg elsker det garn. Det skuffer mig aldrig og så er det så skønt at strikke med.

Jeg strikker på mange andre projekter også. Jeg strikker lidt på Yume af Isabell Kraemer. Jeg strikker på Boho Blush af Andrea Mowry. Jeg strikker lidt på det hele og det er dagsformen, der bestemmer – eller faktisk er det jo varmen, der er afgørende for valg af strikketøj. Små projekter er rarest at sidde med, når varmen er mest påtrængende.

Jeg føler, at der er ferie hver dag

Det er som ferie hver dag. Jeg nyder livet og jeg savner ikke at stikke af, som jeg ellers plejer at længes efter på nuværende tidspunkt. Jeg får så meget ud af dagene og de lune aftener, at jeg ikke savner syden, som ellers trækker i mig. Det er en god følelse, for det giver ro indeni, at jeg ikke hele tiden længes andre steder hen. Jeg er tilfreds og glad, lige hvor jeg er.

Vores ferie er placeret i september, for det sikrer, at vores personale får den sommerferie, de gerne vil have. Så venter vi og det går problemløst i år. Faktisk er jeg i tvivl om, vi rent faktisk ender med at dreje bilen sydover. Måske vi bliver lige her. Her er jo dejligt. Helt igennem dejligt og stikke af, kan vi jo altid på et senere tidspunkt, hvis vi får brug for det.

Sommeren er god ved mig

Sommeren er så utrolig god ved mig og jeg nyder det hele.

Alt er godt. Send flere penge.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide