6

Vi har haft skønne dage med familien

Vi har haft skønne dage i det allerbedste selskab. Annemette og Heidi har været hjemme og det var så dejligt at se dem. Det er første gang de er her, siden vi gik i gang med at renovere indenfor, så det var skønt at vise frem. Vi er nemlig svært glade for det hele.

Der er lyst og dejligt, rent og ryddeligt og køkken, så det forslår. Jeg elsker det. Annemette og Heidi var heldigvis også begejstrede.

Dagene var varme, men hyggelige og aftenerne var grill og sidenhen en tur ned i Østerådalen med hundene, som nød aftenturene langs røllikeklædte engdrag. Kvæget på markerne interesserede særligt Irma, som tydeligvis kunne lugte dem, men vi kom aldrig rigtigt tæt på dem, så hun måtte nøjes med at fornemme deres tilstedeværelse.

Vi tog også en dag ud af huset

Vi tog os også tid til en dag tæt pakket med oplevelser af forskellig art. Mor havde arrangeret alletiders dag med besøg først i Skulpturparken Blokhus med frokost og bagefter et virkelig dejligt besøg i Haven i Hune, så de tømmermænd en enkelt af os havde med, blev virkelig udfordret. Den slags er sundt, sagde vi så allesammen, når vi kunne se, at det trak til for den stakkel, der havde føjtet hele natten. Lidt spas skal man jo på andres bekostning, når chancen byder sig ;-)

Vi har haft skønne dage

Jeg havde savnet dem, så dagene var skønne

Vi har hygget os så dejligt i deres selskab og jeg havde sådan savnet dem, så det var dejligt at have dem hjemme nogle dage.

De boede inde i lejligheden. Det er den rene luksus at have en lejlighed at tilbyde gæster, men lige nu er der sandt at sige ikke meget luksus over den. De skulle kante sig gennem bunker af frasorteret køkkengrej, møbler og Kenneth nye kontor, som også ligger i den ende af huset, men det gik.

Nu er de draget hjem igen og det endda uden at være afskrækket. Jeg tror vi ser dem en anden gang. Det håber jeg i hvert fald ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide