8

Strikketerapi for en flosset sjæl

Strikketerapi for en flosset sjæl

Strikketerapi

Jeg strikker i disse dage. Jeg bruger det til at slappe af. Det er strikketerapi for en flosset sjæl. Jeg har svært ved at finde ro både udenpå og indeni. Tankerne kredser om den lille familie, som er så hårdt ramt lige nu. Jeg kan ikke finde ud af at være hjemme ved os selv og det skal jeg, for jeg er grådlabil og så tyndhudet, at jeg slet ikke burde møde verden. Jeg strikker …

Jeg kan ikke strikke komplicerede ting, men jeg kan strikke huer, så det gør jeg. Huer i alle mine rester. Jeg har endevendt en stor, skøn kurv, jeg har haft stående det sidste år. I den gemmer sig en masse rester. Enkeltnøgler fra restpartier, vi har købt hjem og også garn, jeg har brugt tidligere, men stadig har en rest af. Nu kommer det hele til ære og værdighed igen i form af bløde, skønne og varme huer.

Jeg er vild med Skyhill Hat

Jeg er så vild med den smukke Skyhill Hat fra Emily Rodens stemningsfulde bog Knits about Winter. Bogen er lige udkommet og jeg kunne ikke finde den i Danmark, så jeg smuttede til England og fandt den der. Den er så smuk og jeg får nærmest lyst til at strikke det hele i den, men jeg er altså startet med det lette først.

Jeg er allerede i gang med nummer tre. Man kan ikke have for mange varme huer og slet ikke, når jeg tænker på alle de strandture, jeg håber på at skulle nyde snart :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide