5

December er tiden for julegaver

Jeg har købt julegaver. Det er jo december, så det er tiden for den slags og når sjældent fristende ting kommer forbi, må man jo slå til.

Jeg har fået et par nye strikketasker. De er fra Annes Kiosk og de er supplement til den allerfineste strikketaske, jeg købte denne sommer og har været utroligt glad for lige siden.

Jeg har købt julegaver. Det er jo december, så det er tiden for den slags og når sjældent fristende ting kommer forbi, må man jo slå til.

Med masser af plads og stor åbning

Jeg har kun taget den lille i brug, men den er skøn, for den kan lukkes helt op, så den giver mig en næsten flad hulning at operere i. Det virker, når man strikker, som jeg gør. Jeg lader alle nødvendige værktøj ligge i tasken og åbner den bare og tager strikketøjet op og går i gang. Alt er samlet på fineste vis og der skal ikke graves en hel masse, hvis jeg får brug for et eller andet. Jeg kan nemt se det og tage det fra den åbne taske. Jeg er vild med den og den er måske nok den mindste af de to, men den er dejligt stor.

Lange stropper og flad struktur

Lange læder-stropper giver plads til, at den kan åbnes så tilpas meget, at jeg aldrig behøver lede i bunden efter noget. Det hele ligger lige foran mig og jeg elsker, at modellen er sådan.

Jeg har lagt et nyt projekt i tasken. Jeg strikker Bella All Over af Lene Holme Samsøe. Modellen er fra hendes nye, skønne bog Mig & Mini Strik. Den fristede med alle sine bladmønstre og den model passer perfekt som supplement til de andre projekter, jeg strikker på lige nu.

Ingen deadline

Der er ingen deadline på dette stykke strik. Det er udelukkende for hyggens skyld, jeg er startet på det. Jeg nyder at se bladene vokse frem omgang for omgang. Jeg strikker med idéen om at modellen skal ende en smule mindre end i opskriften. Lene har givet instruktioner til, hvordan man kan formindske modellen, så det forsøger jeg, men som sædvanlig mener jeg, at instruktioner er vejledende, så jeg prøver mig lidt frem med en anden garnkombination end foreslået. Det skal nok ende godt.

I går inviterede jeg Kenneth ud

I går, da vi kom hjem fra arbejde, lod jeg lige Kenneth lande. Han fik ti minutter og så blev han inviteret ud. Jeg ville gerne spise mexicansk, så jeg havde lagt en plan, der inkluderede El Mariachi, men da vi nåede frem, var der lukket og slukket. De skulle have åbent, men …

Gode råd var dyre, men Kenneth kom selv med et forslag om Restaurant Vestre Bådelaug, så sådan blev det. Vi fik Danmarks bedste bøfsandwich og vi måtte nærmest kravle der fra, så mætte var vi, men sikke vi havde hygget os. Jeg elsker, når jeg husker at være spontan på en hverdag. Vi er oftest så trætte, når vi endelig kommer fra arbejde, at vi ender med at lave ingenting. Når vi endelig kommer ud, elsker vi det begge, så jeg øver mig konstant i at huske at gøre det.

Kenneth er verdensmester til gaver. Jeg vil gerne være verdensmester i at gennemføre oplevelser udenfor Tjørnevang. Jeg aspirerer, men der er lang vej endnu, inden jeg tør drømme om en medalje.

I går lykkedes det. Så langt, så godt … :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide