14

Meri – en sweater i en fart

Meri er ny på pindene. En skøn, tyk og vamset strik fra en af stifterne af Laine; Jonna Hietala. Den er strikket på pinde 10 mm, så det tager formentlig ikke lang tid at færdiggøre den. Til gengæld kender jeg mig selv og ved, at jeg ikke er monogam strikker.

Jeg har altid gang i mere end et projekt og dette er bare endnu et til listen af projekter, der strikkes lidt på i ny og næ.

Meri - en sweater i en fart

Blackhill Chunky Wool

Jeg strikker i den fede, bløde og lækre Blackhill Chunky Wool. Det er 100% økologisk, mulesing-fri merino. Jeg er helt vild med det garn, men mit bevægeapparat er ikke, for det kræver tykke pinde. Alligevel frister det over evne. Jeg giver det et skud og håber, jeg når i mål med denne sweater. Den vil være et rigtig fint forsøg på at finde glæde ved en sweater, er jeg sikker på.

Meri er rigtig fed og moderne og jeg kan lide, at den er så tyk. Den vil være skøn ved Vesterhavet, hvor jeg har planer om at befinde mig en del i fremtiden.

Lige nu er jeg i gang med rullekraven. Egentlig skulle man ikke strikke den nu, men jeg er sådan lidt anarkistisk anlagt og ser ingen grund til at lave om på det nu. Ergo strikker jeg rullekrave og der fra bevæger jeg mig ned i sweateren. Det skal nok virke. Selvfølgelig.

Jeg gruer for de mange vrangpinde, men mon ikke jeg finder en løsning på dem? Jeg tror det. Jeg er nemlig umanerlig kreativ, når det kommer til at springe over gærdet, hvor det er lavest. Sæt i gang, Liselotte!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide