6

Jeg har været oppe en del timer

Lørdagen er godt i gang. Jeg har været oppe en del timer, har vasket et par maskiner tøj og har gang i den tredje vask. Jeg lytter til Mads & Monopolet, strikker lidt ind imellem og nyder bare, at jeg har tid og mulighed for at slappe af.

Om en god times tid kommer Anne og Amanda. Jeg glæder mig så meget til at se dem. Det er alt for lang tid siden sidst, for hverdagen er tætpakket og weekenderne travle for øjeblikket. Det er dejligt, men pludselig er der gået alt for lang tid, siden vi sidst har set hinanden. Det går ikke, så nu kommer de og det bliver bare så dejligt.

Vi skal hygge, strikke, snakke, spise og bare være til, som vi plejer. Ingen store armbevægelser, men bare spas og dybsindigheder i sunde og åndrige samtaler. Den slags er godt for sjælen.

Lørdagen er godt i gang. Jeg har været oppe en del timer, har vasket et par maskiner tøj og har gang i den tredje vask. Jeg lytter til Mads & Monopolet,

Weekenden er godt i gang

Jeg har strikkepause lige nu, hvor weekenden er godt i gang. Jeg strikker lidt forsigtigt og småt. Min højre skulder og ryg gør knuder lige nu, så jeg passer på det hele, for jeg overgjorde alting i sidste uge, hvor jeg hæklede et tæppe med en hæklenål på tykkelse med telefonpælene på landevejen ud mod Komdrup. Det skulle jeg ikke have gjort. Slet ikke!

Nu sidder jeg så her med smerter og sluger piller, for at holde verden ud. Jeg laver alle mine øvelser og jeg mærker, at de hjælper, men det går alt for langsomt til min smag. Så kan jeg lære det …

Uanset er lørdag bare en helt igennem fantastisk dag, så tak for den og god weekend til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide