16

Hvem strikker ikke en vest?

Alle strikker en vest. Nej, det er bestemt en overdrivelse, men hvem strikker ikke en vest? Mange gør i hvert fald, kan jeg se alle vegne på de medier, jeg frekventerer.

Vesten er tilbage eller er det slipoveren? Jeg vil mene det sidste, for det er vel i grunden sådan, at en slipover er en sweater uden ærmer og en vest er en åben model, som evt. er udstyret med knapper eller lynlås. Uanset, så er vi mange, der er i gang med at strikke vores foretrukne udgave, for moden foreskriver slipover og så kaster vi os alle ud i sådan en.

Jeg er sådan lidt forbeholden, for jeg har jo været der, ligesom de fleste andre på min alder. Måske endda mere end én gang.

Dengang jeg blev erobret iført en lysegul slipover

Da jeg mødte Kenneth som 18-årig, var slipoveren in. Jeg er endda fotograferet med slipover på selv samme ferie. Lysegul og i uld. Godt valg til en hed aften på Costa del Sol, ikke sandt?

Nu er jeg her så igen, men i denne omgang er jeg alligevel ikke til den klassiske slipover, men har i stedet fundet en model, som forhåbentlig passer lidt bedre til min temmelig meget rundere facon ;-)

Hvem strikker ikke en vest? Jeg strikker UraUe.

UraUe i en utrolig luksuriøs fiber-kombination

Denne vinter kommer UraUe til at holde mig varm. UraUe er en smuk, simpel og løs slipover med et skønt bærestykke i halvpatent og en løs, glatstrikket bund med klædelig slids.

Dertil kommer en løs rullekrave, som frister så meget, at jeg strikker den. Om jeg siden kommer til at bruge den, vil tiden vise, men jeg kan lide udtrykket med slipoveren med en stor, varm rullekrave, så selvfølgelig må jeg tilføje den også.

Jeg strikker igen af garn fra lageret. Jeg strikker i en tråd Blackhill Cashmere Once og en tråd Blackhill Superfine Alpaca. Kombinationen er skøn, blød og helt igennem lækker. Det er luksus med de fibre og jeg er sikker på, at den vil varme på en rigtig behagelig måde.

Hvem strikker ikke en vest? Jeg strikker UraUe.

Varm om og i hjertet

Min nye slipover er et kærligheds-projekt. Det er den, fordi den er skøn at strikke. Den udfordrer på konstruktion og den glæder mine hænder med skønne fibre og perfekt værktøj, som gør hver eneste maske til en nydelse.

Det er sådan, det skal føles at strikke ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide