25

Strikkecafé hos Garnudsalg

Strikkecafé hos Garnudsalg

Vi har drømt om det længe. Snakket om, at det kunne være så hyggeligt. Jeg har ønsket, at jeg kunne etablere det i en form, hvor det foregår i semi-private og rolige omgivelser.

Jeg ville så gerne have strikkecafé et sted, hvor der var ro til at snakke og grine, udveksle ideer og lade sig inspirere. Et forum, hvor det var muligt at flytte sig fra en plads til en anden, fordi man lige måtte se, hvad der blev arbejdet på i den anden ende af rummet. Nu fik jeg endelig det lange bord i butikken, som skal danne rammen om aftener i håndarbejdets tegn. Jeg glæder mig. Jeg drømmer strikkecafé, tema-dage, kom og lær at hækle, kom og lær at strikke og måske endda begavede strikkeguruer, som kan dele ud af deres visdom.

Vi starter ud med en serie café-aftener, hvor der skal nørkles med lige det, vi hver især har lyst til gennem efteråret, vinteren og det tidlige forår. Vi havde udsolgt på de første pladser i løbet af ganske få timer i går, da vi annoncerede det nye tiltag og jeg bliver simpelthen så glad, når det er sådan :-)

I dag enedes vi om, at vi kunne finde lidt ekstra pladser, hvis vi lige flyttede lidt hist og pist. De sidste pladser vil først blive udbudt en uges tid før det hele finder sted, så det er stadig muligt at finde en plads, når vi kommer lidt tættere på. Jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide