3

Nogen dage kræver større indsats

Nogen dage kræver større indsats

Åndeløs i nogle dage

Nogen dage kræver større indsats end andre. Jeg har lige haft nogle stykker, som næsten tog pusten fra mig.

Smerter i ryggen fik mig ned med nakken. Eller faktisk fik de mig ikke ned med nakken, men det var pokkertagemig tæt på. Sikke ondt jeg har haft. Virkelig, virkelig ondskabsfuldt ondt.

Ondt som enogtyveårig

Jeg fik mine første rygsmerter allerede i starten af tyverne. Jeg var forbi adskillige specialister og det endte med konstatering af en vældig skæv, nedre rygsøjle og forbud mod at støvsuge eller lignende. Den slags påbud er helt og aldeles u-realiserbare, når man er mig og jeg var da heller ikke parat til at lade mine fysik begrænse mig i så ung en alder. I stedet gik jeg til styrketræning.

Siden så jeg mig ikke tilbage. Altså indtil for nogle år siden, hvor ryggen alligevel begyndte at værke. Rygøvelser kan løsne og dulme, men denne gang kunne de hverken eller.

Stilhed forbinder de tydeligvist ikke med mig

Jeg har været så stille, at alle omkring mig blev bekymret. Når der ikke engang er plads til spas og grin, er den helt gal og de havde ret, når de med bekymring i stemmen sagde, “du har godt nok ondt, hva’?”, for ja, for fanden, hvor jeg har haft ondt.

Jeg har haft så ondt, at jeg mistede appetitten! Ja, det si’r en hel del, når vi snakker om mig.

Jeg har haft så ondt, at jeg ikke har strikket! Det si’r endnu mere, når vi snakker om mig.

Jeg har haft så ondt, at jeg har grædt. Det gør jeg også til Sporløs, personlige taler fyldt med kærlighed og ikke mindst ved den mindste smule af sækkepibemusik, så det kan jeg nok ikke imponere nogen med, men for SATAN, hvor har jeg haft ondt.

Det lysner

I dag lysner det endelig. Lysner og løsner. Jeg kan igen bevæge mig og jeg indledte derfor morgenen med et kvarters forsigtig dans med denne på repeat, hvorefter alle anså mig for helbredt.

Mig? Jeg er ikke helt enig, for jeg kan eddermugme mærke, at jeg har en ryg efter den indsats, men alt er bedre end gårsdagens sølle forfatning. Meget bedre :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  april24690
  8. november 2019 at 23:02

  Av for fanden da Liselotte, rigtig god bedring. Smerter kan være ulidelige og dine lyder som noget i den kasse. Av. Håber du får en nogenlunde smertefri weekend.

 • Avatar
  Reply
  Ulla Bryld
  5. november 2019 at 22:04

  God bedring! Og jeg vil ikke gøre mig klog på, hvad der er svaret på dine smerter, da det er utrolig individuelt
  Jeg kan kun sige tak for dine fantastiske blogindlæg, som normalt glæder mig meget. Dette var dog ikke blandt de opmuntrende, men tak fordi du deler det.

 • Avatar
  Reply
  annie hartvig pedersen
  5. november 2019 at 15:15

  Mathai massage i Silkeborg er svaret på dine smerter. 1 time for 300kr og du er næsten ny igen

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)