4

Nogen dage kræver større indsats

Nogen dage kræver større indsats

Åndeløs i nogle dage

Nogen dage kræver større indsats end andre. Jeg har lige haft nogle stykker, som næsten tog pusten fra mig.

Smerter i ryggen fik mig ned med nakken. Eller faktisk fik de mig ikke ned med nakken, men det var pokkertagemig tæt på. Sikke ondt jeg har haft. Virkelig, virkelig ondskabsfuldt ondt.

Ondt som enogtyveårig

Jeg fik mine første rygsmerter allerede i starten af tyverne. Jeg var forbi adskillige specialister og det endte med konstatering af en vældig skæv, nedre rygsøjle og forbud mod at støvsuge eller lignende. Den slags påbud er helt og aldeles u-realiserbare, når man er mig og jeg var da heller ikke parat til at lade mine fysik begrænse mig i så ung en alder. I stedet gik jeg til styrketræning.

Siden så jeg mig ikke tilbage. Altså indtil for nogle år siden, hvor ryggen alligevel begyndte at værke. Rygøvelser kan løsne og dulme, men denne gang kunne de hverken eller.

Stilhed forbinder de tydeligvist ikke med mig

Jeg har været så stille, at alle omkring mig blev bekymret. Når der ikke engang er plads til spas og grin, er den helt gal og de havde ret, når de med bekymring i stemmen sagde, “du har godt nok ondt, hva’?”, for ja, for fanden, hvor jeg har haft ondt.

Jeg har haft så ondt, at jeg mistede appetitten! Ja, det si’r en hel del, når vi snakker om mig.

Jeg har haft så ondt, at jeg ikke har strikket! Det si’r endnu mere, når vi snakker om mig.

Jeg har haft så ondt, at jeg har grædt. Det gør jeg også til Sporløs, personlige taler fyldt med kærlighed og ikke mindst ved den mindste smule af sækkepibemusik, så det kan jeg nok ikke imponere nogen med, men for SATAN, hvor har jeg haft ondt.

Det lysner

I dag lysner det endelig. Lysner og løsner. Jeg kan igen bevæge mig og jeg indledte derfor morgenen med et kvarters forsigtig dans med denne på repeat, hvorefter alle anså mig for helbredt.

Mig? Jeg er ikke helt enig, for jeg kan eddermugme mærke, at jeg har en ryg efter den indsats, men alt er bedre end gårsdagens sølle forfatning. Meget bedre :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide