8

Flytning uden synligt flytterod

Der har været uorden på facaden og det er der gode grunde til. Bloggen er nemlig flyttet under nyt tag. Ikke at den flytning er noget, du kommer til at tænke over, for det hele ligner jo sig selv udenpå.

Jeg har i mange år boet under tag hos et par meget gavmilde herrer, nemlig de to ejere af CodeCompany.dk; Søren og HC. De har huset alle mine falbelader, og HC har reddet min r… mere end én gang og i det hele taget båret over med, at jeg ind imellem er frygteligt irriterende og insisterende.

Alt det har HC gjort for intet andet end min taknemmelighed. Den har han for altid og det håber jeg, at han ved. Det kunne bare ikke fortsætte, for han skulle ikke forstyrres af mig, når tingene drillede. Jeg plejer at kunne klare mig selv langt hen ad vejen, så det prøver jeg igen. Jeg er sikker på, at jeg har en begavet it-nørd i baghånden, hvis det brænder på.

Flytning uden synligt flytterod

Sådan er det godt at have begavede mennesker med på sidelinjen

Og det gælder jo uanset, om vi taler om teknikken bag en weblog, motoren på en bil eller det at skulle finde udholdenhed eller vej gennem livet. Det er godt at have nogen, man kan stole på og regne med.

Nu er jeg ved at være på plads

Nu er jeg ved at være landet på mit nye hotel. Det virker fint, er nemt at finde rundt på og virker til at have en opbygning, der er intuitiv og responsiv. Jeg kan lide det, selvom det lige kan føles en smule famlende i starten, når jeg kasterne slæberne ind i databasen og piller lidt, fordi det nye interface gør det til et eventyr at ville bestemme selv.

Jeg kan lide den type beskedne udfordringer, så jeg er ikke skræmt af min flytning endnu og jeg har tilsyneladende heller ikke afstedkommet nogen ulykker.

Jeg bruger aktuelt tiden på at lande. Senere vil jeg brede vingerne ud for alvor, men for nu er det bare fint at konstatere, at her er åbent på vid gab igen.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide